• Fri fragt fra 599kr
  • Levering 1-3 hverdage
  • Sikker betaling via Klarna

Accessories

Accessoarer, der bidrager til at give dig komfort i hverdagen. Alle produkter er nøje udvalgt, enten for at gøre dig mere behagelig, varm eller tryg - uanset hvordan din hverdag ser ud. Nedenfor kan du læse mere om vores forskellige typer af accessoarer.

Reflekser for øget synlighed
Vores kollektion af reflekser er designet til at give dig den bedste synlighed, især under mørke vinteraftener. Udforsk vores udvalg af refleksveste, refleksharniske, refleksbånd og andre små smarte reflekser, der nemt kan fastgøres til jakker eller tasker. Med vores refleksprodukter kan du føle dig sikker og synlig i trafikken uanset vejrforholdene. Klik her for at se alle vores reflekser.

Bensvarmere for ekstra varme
En af vores bestseller-accessoarer er bensvarmere. De er ikke kun trendy og varme, men de er også funktionelle og sørger for at holde dig varm på alle årets kølige dage. Hvis du vil læse mere om bensvarmere og se alle modeller, kan du klikke her.

Vanter og huer
Vores kollektion af vanter og huer holder dig ikke kun varm om hovedet og hænderne, men de har også flere andre funktioner. For eksempel vandtætte handsker, der sørger for at holde dine hænder tørre i regn og slud, eller huer og halsedisser med refleksdetaljer, der gør dig mere synlig i mørket.

Brodder og halkbeskyttelse
Du tænker måske, at en brod ikke kan være en accessoire? Men vi ser det som et tilbehør til dine sko, som du altid skal have med dig i tasken eller i jakkelommen i vintermånederne. Fordi du let kan tage dem på dine sko og give dig bedre greb på is og andre glatte overflader. Det gør, at du går mere trygt og mindsker risikoen for at glide. Hvis du vil se hele vores sortiment af brodder, kan du klikke her.

Kort sagt stræber vi efter at tilbyde smarte og stilfulde accessoarer, der gør, at du går mere trygt, behageligt og sikkert gennem hverdagen. Uanset om det drejer sig om reflekser for øget synlighed, bensvarmere for ekstra varme eller vanter og huer med refleksdetaljer, har vi produkterne til dig.

 

34 produkter

34 produkter

Gå trygt

Pakke Gå trygt

Pakkepris
269 kr.
298 kr.

Du har set 34 ud af 34 produkter