• Fri fragt fra 599kr
  • Levering 1-3 hverdage
  • Sikker betaling via Klarna

Fodpleje

Med fodpleje-produkter kan du pleje dine fødder og give dem lidt ekstra og tiltrængt kærlighed. Vores sortiment tilbyder blandt andet fodpleje-produkter og neglepleje-produkter fra Scholl, CCS Foot Care og Niegeloh Solingen. Med de rigtige neglepleje-produkter kan du nemt holde dine negle og neglebånd friske, fine og stærke. Her finder du blødgørende lotions og fodcremer til mange forskellige behov, fodbade, fodfile og neglepleje-produkter såsom neglesakse, neglefile og meget mere, der hjælper dig med at tage hånd om dine fødder. Med disse fodpleje-produkter får du enkelt den fantastiske følelse af at have smukke og friske fødder. 

Med fodpleje og gode fodpleje-produkter, giver du dine fødder god hygiejne. At dine fødder har god hygiejne er en forudsætning for, at du og dine fødder har det godt. Mange fodproblemer kan undgås med fodpleje-produkter, eksempelvis en skrubbecreme, fodfil eller et fodbad. Cirka 6 ud af 10 voksne hævder, at de har problemer med deres fødder. Tørre fødder, hård hud, ligtorne og hæl revner er blandt de mest almindelige problemer. Med fodpleje-produkter kan du eliminerer problemet og dermed øge dit velvære og helbred. Nedenfor har vi valgt at liste de mest almindelige problemer, samt hvilke fodpleje-produkter du skal bruge til at afhjælpe dine problemer.

Har du problemer med hård hud? 
Hård hud på fødderne opstår normalt, hvis foden udsættes for meget pres og belastning. Ved overbelastning danner huden et tykkere lag for at beskytte vævet. Hård hud behøver ikke nødvendigvis at være smertefuld, men den kan udvikle sig ubehageligt og danne grim hård hud. Huden kan endda blive lidt misfarvet. Hård hud kan fjernes med forskellige fodpleje-produkter, for eksempel med en fodfil, som kan anvendes efter et blødgørende fodbad. Peelingcremer og specielle cremer udviklet kun til hård hud er også effektive.  For at få den bedste effekt, er det godt at kombinere et fodbad mod hård hud med en fodfil og en fodcreme. Start med at bade dine fødder i 10-15 minutter. Tør dem grundigt, og fil derefter forsigtigt den hårde hud. Afslut med en blødgørende creme. Hård hud og callus kan forårsage trykpunkter på huden, hvilket kan gøre det ubehageligt at have sko på, da callus risikerer at blive udsat for gnidning. For at afhjælpe dette, kan du også få specielle beskyttelser i blød og behagelig silikone/gel, der aflaster trykpunkterne.

Har du problemer med tør hud på dine fødder?
Tør hud på fødderne er meget almindeligt og kan i nogle tilfælde udvikle sig til for eksempel revnede hæle. For at forhindre udtørring af huden, skal du smøre dine fødder med en blødgørende og fugtgivende fodcreme efter rensning for at holde huden fugtet og smidig. Tør hud kan også behandles med en peelingcreme eller ved forsigtigt at file den tørre hud væk.

Har du problemer med hælrevner?
Hælrevner er et almindeligt problem, der rammer mange. Revnede hæle er forårsaget af tør og hård hud, der dannes ved hælkanten, som til sidst revner. Den tørre hud kan endda blive lidt misfarvet. Revnede hæle skal behandles for ikke at risikere at det leder til alvorligere problemer. For at forhindre huden i at tørre ud og revne, kan du, ved at smøre fødderne med en fugtgivende og blødgørende creme, sikre at huden forbliver fugtig og smidig. Hvis hælrevnen allerede er opstået, findes der effektive cremer og fodbade, der giver hurtige resultater og lindrer ubehag med hælrevner og revnet hud. For at opnå den bedste effekt, eller ved større problemer med hælrevner, kan du med fordel kombinere et fodbad med en blødgørende og lindrende fodcreme udviklet til revnede hæle.

Har du problemer med ligtorne?
Ligtorn forekommer som et resultat af hård hud, som kan være opstået for eksempel på grund af brugen af for stramme sko. En induration dannes på grund af et tryk mod huden, som forsvarer sig ved at gøre huden svær og tyk,for at beskytte mod tryk. Hvis den hårde hud fortsætter med at blive udsat for tryk og yderligere slid, kan der opstå en ligtorn - det indebærer at den hårde hud har dannet en torn, som presses ind i huden. Ligtorn sidder normalvis på tæerne, mellem tæerne eller på undersiden af foden, og kan være meget smertefuldt. Det kan være svært at slippe af med, og det er ofte en lang proces, men et grundlæggende tip er først og fremmest at stoppe med at bruge stramme sko. For at aflaste ligtornen, findes der også ligtorn plaster, der sættes på det berørte område og dermed forhindrer at yderligere tryk opstår og forværrer den hårde hud. At give fødderne et blødgørende fodbad, efterfulgt af en forsigtig nedfiling af den hårde hud, er også et skridt på vejen til at slippe af med din ligtorn. En fodplejerutine med fodbad, filning og creme bør udføres en gang om ugen, for både at forhindre, samt lindre ubehag. Bad dine fødder i lunkent vand i 15-20 minutter for at blødgøre huden, tør dem grundigt og fil forsigtigt de udsatte områder med en blid sandpapirfil. Afslut med at smøre fødderne med en fugtgivende og blødgørende fodcreme.

Uanset hvilket besvær eller fodproblem du har, mener vi, at fodpleje bør handle om at øge sit velvære. Husk at give dine fødder regelmæssig pleje og omtanke med fodpleje-produkter, der holder dem friske og sunde. Der er mange enkle produkter, som du kan bruge. At tage hånd om sig selv og sine fødder, behøver ikke at være hverken svært, kompliceret eller tidskrævende.