• Fri fragt fra 599kr
  • Levering 1-3 hverdage
  • Sikker betaling via Klarna
fotbad-salt-ccs-oparfymerat.jpg
Svensktillverkade
fotbad-salt-ccs-oparfymerat.jpg

CCS Fodbadesalt Uparfumeret

109 kr.

På lager

  • truckLevering 1-3 hverdage
  • truckFri fragt fra 599 kr
  • truckÅbent køb i 30 dage

Mærke

CCS

Produkt beskrivelse

Specifikationer

Anmeldelser

Fodbadesalt fra CCS. Uden parfume.

Fodbadsalten består af 100% karbamid, som blødgør hård hud og gør fødderne dejligt friske. De lindrer også andre fodproblemer som:
-Hård hud
-Svedige fødder
-Tørre fødder
-Ømme og trætte fødder

5 spiseskefulde fodbadsalt er nok til et fodbad. Slap af i mindst et kvarter i badet og lad det fugtighedsbindende urinstof arbejde. Afslut med at smøre fødderne med en fodcreme efter badet.

Hvad er forskellen mellem CCS Fodbadesalt og CCS Foot bath?

CCS Fodbadesalt er mere effektivt og blødgør calluses bedre. Det er uparfumeret og består af 100% karbamid. CCS fodbad er et parfumeret alternativ, der er skummende, rensende og indeholder stensalt. Begge produkter passer til trætte fødder og gør dem bløde og friske.

310g
Produceret i Sverige

Fodsalt er en nem måde at behandle dine fødder på og få dig til at føle dig bedre. Fodbade stimulerer blodcirkulationen, renser og blødgør dine fødder. At sidde med dine fødder i et fodbad giver dig gode resultater, hvis du har problemer med hård hud og tørre fødder.

Hård hud på fødderne opstår normalt, hvis foden udsættes for et konstant tryk eller belastning. Ved overbelastning danner huden et tykkere lag for at beskytte vævet. Hård hud behøver ikke nødvendigvis at være smertefuld, men den kan udvikle sig ubehageligt og danne grim hård hud. Huden kan endda blive lidt misfarvet.

CCS Foot Care og CCS fodpleje består af et komplet sortiment af skønne produkter, der er skabt for at mindske bekymringer og problemer i hverdagen. CCS fodpleje er simpelthen skabt for at give dig og dine fødder den meget tiltrængte pleje.