• Fri fragt fra 599kr
  • Levering 1-3 hverdage
  • Sikker betaling via Klarna
Gehwol Salve Cracked Skin For Sprukken Hud 75ml
Diabetes
Gehwol Salve Cracked Skin For Sprukken Hud 75ml

Gehwol Salve Cracked Skin For Sprukken Hud 75ml

99 kr.

På lager

  • truckLevering 1-3 hverdage
  • truckFri fragt fra 599 kr
  • truckÅbent køb i 30 dage

Produkt beskrivelse

Specifikationer

Anmeldelser

Gehwol Salve Cracked Skin til sprukken hud er en fodcreme fra Gehwol Medical, der er produceret til pleje og behandling af sprukken hud.

Fodcremen indeholder udvalgte olier og vitaminer, der både er venlige ved huden og plejer den. Cremen indeholder anti-inflammatoriske ingredienser af kamille, der plejer og behandler tør, hård og revnet hud. Hvilket betyder, at fodcremens egenskaber også er tillpasset tol att minimere revnede hæle eller tørre fødder.

Anvendelse: Massér cremen godt 1-2 gange dagligt. Brug de bedste Gehwol Foot Bath for de bedste resultater.

Fodcremen er dermatologisk testet og er også velegnet til diabetikere.

Fodcremen indeholder 75 ml
Produceret i Tyskland

Hælrevner og revnede hæle er et almindeligt problem, der rammer mange. Hælrevner og sprukne hæle er forårsaget af tør og hård hud, der dannes ved hælkanten, som til sidst revner. Den tørre hud kan endda blive lidt misfarvet. Hælrevner skal behandles for ikke at risikere at føre til alvorligere problemer.

Gehwol tilbyder produkter til behandling af fod- og negleproblemer, så du igen får smukke, sunde fødder og ben. Med produkter fra Gehwol kan du reducere hård hud, revnet hud og lindre ømme fødder med et forfriskende fodbad. Fodlæger over hele verden bruger Gehwols produkter til at behandle deres patienter.