• Fri fragt fra 599kr
  • Levering 1-3 hverdage
  • Sikker betaling via Klarna
Hælspore? Her er de hælsporesokker, der er bedst i test
Tips og råd til dine fodproblemer

Hælspore? Her er de hælsporesokker, der er bedst i test

Har du haft problemer med hælspore? Her er de hælsporesokker, der er bedst i test.


HVAD ER HÆLSPORE?
Hælspore (Plantar fasciitis) kan forårsage stærke smerter under hælen og skyldes overbelastning af plantar fasciasenen i klumpfoden. Hælsporer giver normalt smerter under fodbuen, på indersiden af foden og lige foran hælbenet. Ved overbelastning kan der opstå smerter og betændelse i senens fastgørelse under hælen. Som en reaktion på dette forsøger kroppen til sidst at skabe beskyttelse og lindring til det ømme område, og hvis det går så langt, kan der dannes en lille kalkvækst under hælen. Væksten ligner en spore, deraf navnet - hælspore. At lide af hælspore kan være både smertefuldt og langvarigt. Selvom hælspore er et fodproblem, der normalt heler af sig selv, kan det tage lang tid, nogle gange op til halvandet år.

Når du har lidt af hælspore, er det vigtigt, at du forsøger at behandle problemet, da det både kan fremskynde helingen og også mindske problemer, smerter og andet ubehag.

Derfor er det vigtigt at forsøge at undgå eller mindske den belastning, der bidrager til smerten eller ubehaget. Alt sammen for eksempel at udsætte hælen for stor belastning, fx gennem forkerte sko, der ikke giver stødabsorbering eller ved at udføre fysiske aktiviteter som at løbe eller hoppe. Det er også vigtigt, at du undgår belastninger, der gør ondt eller skaber enhver form for smerte, da dette kan gøre hælsporens helingstid længere, og symptomerne kan også forværres.
https://www.minfot.dk/pub_docs/files/HälsporreHärärhälsporrestrumpornasomärbästitest/halsporrestrumpor-bast-i-test.jpg
BEHANDLE HÆLSPORE - BEDST I TEST
FS6 er hælsporestrømper med en unik kompressionsteknologi, der er specielt designet til at lindre smerten forbundet med hælsporen, mens den behandles.

Hælsokkerne har seks forskellige kompressionszoner, der understøtter fodens struktur og øger blodgennemstrømningen ved at komprimere venerne i foden, hvilket giver en forbedret cirkulation og dermed hurtigere heling og restitution.

- Løfter og strækker forsigtigt plantar fascia
-Giver øget blodgennemstrømning til beskadiget væv
-Undertrykker betændelse
- Lindrer smerter i hæl og fod
-Øger blodcirkulationen
- Transporterer væske og blod ud af foden for at reducere hævelse.
ANMELDELSE AF FORENINGEN AF RHEUMATOLOGIER
Under fysioterapien fik Gigtforeningens træningsblog prøvet FS6, og dette er, hvad de sagde om successokken:

"Så hvad bliver så afgørende efter at have testet sokken både for smerter i baglåret og i anklen, i mit tilfælde på grund af slidgigt og leddegigt (RA)? Spontant overrasket! Klodsede den første test, da strømpen blev prøvet for smerter i hælsenen og fandt ud af, at smerterne var aftaget efter ca. 10 min med brug af FS6. I yderligere gentagne test af sokken blev den hovedsageligt brugt mod smerter i anklen og blev så brugt mere eller mindre i løbet af dagen. Resultatet af det var følelsen af ​​øget støtte af anklen med en vis smertelindring i selve anklen. Overraskende, meget lidt følelse af "stase" omkring forfoden og tæerne. Hovedsageligt følte jeg at sokken havde en effekt mod smerter i muskler eller sene, ikke så stor effekt ved rene ledsmerter, men stadig værd at bruge, da den gav behagelig støtte til anklen med reduceret hævelse til følge. "

Bedømmelse: Fra 0 til 5 (hvor 5 er den bedste bedømmelse) får FS6 følgende bedømmelse fra Gigtforeningens træningsblog: 4+

You will also like this