• Fri fragt fra 599kr
  • Levering 1-3 hverdage
  • Sikker betaling via Klarna
Har du ondt i tæerne?
Tips og råd til dine fodproblemer

Har du ondt i tæerne?

Har du ondt i tæerne, eller har du ondt i tæerne, hvor sporet starter? Så kan du have problemer med skrædderknude.

Men hvad er en skrædderknude?
Skrædderknude beskrives oftest som en ubehagelig og tydelig smerte ved det led, hvor lilletåen begynder. Du kan opleve smerter, når der er en form for pres på området, og det er som regel også hævet. Du kan også genkende en skrædderknude på, at der er en tydelig udbuling af leddet over det angrebne område.

Størstedelen af ​​dem, der er ramt af skrædderklub, har også problemer med hallux valgus, men det kan også forekomme individuelt. Ved skrædderknude opstår der betændelse i bursaen, ved det led, hvor lilletåen starter. Den betændelse og smerte, man mærker, opstår, fordi der har været for meget tryk over området.

Almindelige symptomer på skrædderknude
- Smerter i tæerne
- Smerter ved tryk
- Hævelse eller tydelig udbuling af leddet
- Den smertefulde tå er vinklet indad (varus vinklet)

For at lindre dit ubehag i forbindelse med skrædderknude, bør du bruge sko, der er rummelige. Hvilket gør, at du ikke får ubehageligt tryk og smerter på det angrebne område. Du kan også bruge forskellige former for tåbeskyttelse eller anden gelbeskyttelse, der beskytter det angrebne område.

Nedenfor kan du se vores bedst sælgende produkter til skrædderknude, som er nøje udvalgt og testet af vores fysioterapeut.
https://www.minfot.dk/pub_docs/files/Harduontitårna/ont-i-tarna-skraddarknuta.jpg

You will also like this