• Fri fragt fra 599kr
  • Levering 1-3 hverdage
  • Sikker betaling via Klarna
Har du smerter omkring hælen?
Tips og råd til dine fodproblemer

Har du smerter omkring hælen?

Hvis du har ondt omkring hælen, kan det skyldes flere forskellige ting

Det er almindeligt at have smerter i hælen, både omkring hælen, bagved hælen og foran hælen. Hælsmerter er noget, der kan ramme alle og nogle gange kan man have smerter i hælen, uden at det er en skade eller betændelse. Nogle almindelige årsager til hælsmerter er:

- Belastet hælen for meget eller for tungt i lang tid.
- At gå og stå i dårlige sko, der skaber en forkert belastning og for meget tryk på hælen
- Hvis du har skadet hælen ved for eksempel at falde, træde sidelæns eller få et slag i hælen.


Da hælsmerter kan skyldes flere forskellige ting, kan det være svært at vide præcis, hvad hælsmerterne skyldes. Lidt længere nede på siden kan du læse om forskellige hælproblemer og hælsmerter, såsom hælsporer, Haglunds hæl, senebetændelse og Severs Skade

Hvorfor har jeg smerter omkring hælen?
Hvis du har smerter omkring hælen og under hælen, kan du have hælpudesyndrom eller udtrådt hælpude En udtrådt hælpude betyder, at der har været en overbelastning i hælpuden. Hælpuden består af fedt og bindevæv og fungerer som kroppens "støddæmper". Når du har trådt på hælpuden, kan hælens fedt- og bindevæv "trampes ud" og ende på siderne af hælbenet.

Dette ses som små, lette knopper eller hvide prikker under hælen, når hælen belastes. Andre almindelige symptomer på udtrådt hælpude/hælpudssyndrom er:
- Smerter under og omkring hælen
- Følelse af træthed i hælen
- Smerten tiltager med belastning
- Det gør ondt eller er ubehageligt at være barfodet

Slip af med smerterne omkring hælen
For at slippe af med smerterne har hælen brug for både støtte og lindring. Fordi hælens naturlige støddæmper er udtrådt, anbefales produkter, der er stødabsorberende, og som "samler" hælens væv og fedtpude, hvilket aflaster hælen.

Herunder kan du se produkter, der er designet til at lindre smerter omkring hælen. Alle produkter er testet og afprøvet af vores fysioterapeut og har du brug for hjælp til hvilket produkt der passer til dig, er du hjertelig velkommen til at kontakte vores kundeservice
Andre almindelige hælproblemer, der kan skabe smerter omkring hælen

You will also like this