• Fri fragt fra 599kr
  • Levering 1-3 hverdage
  • Sikker betaling via Klarna
Hvad skal du gøre, hvis du har kolde fødder?
Tips og råd til dine fodproblemer

Hvad skal du gøre, hvis du har kolde fødder?

Her finder du gode tips til støttestrømper, der hjælper med at varme kolde fødder.
Alle kan lide af kolde fødder. Det er et almindeligt problem, og der er mange forskellige årsager til, at fødderne er kolde, og temperaturen i kroppen påvirkes. Der er alt fra tøj og lufttemperatur til åreforkalkning, diabetes, alder, hvad enten det er genetiske eller andre faktorer, der kan påvirke både hænder og fødder.

Men det afhænger nogle gange også af dårlig blodcirkulation. Dårlig blodcirkulation betyder, at ilt og næringsstoffer ikke når frem, som de skal, for at forsyne alle kroppens årer og væv. Derfor kan dårlig blodcirkulation forårsage ubehag og smerter i hænder, fødder og tæer. Hvilket igen forårsager forhindringer for at kunne lave forskellige aktiviteter i hverdagen.Det er muligt at behandle det selv.
VI TIPS
Derfor vil vi anbefale at vælge gode produkter såsom varmere støttestrømper i uld eller merinould. Støttestrømper eller kompressionsstrømper fås i forskellige designstile og materialer. De er specieltdesignet til at øge både blodcirkulationen og samtidig opretholde varmen, så dine fødder er klar til både kolde gulve og frysende temperaturer udendørs. .
Ved at investere i et par varme støttestrømper eller uldstøttestrømper, hjælper de dig med garanti på kolde vinterdage.

You will also like this