• Fri fragt fra 599kr
  • Levering 1-3 hverdage
  • Sikker betaling via Klarna
Hvordan behandles Mortons syndrom?
Tips og råd til dine fodproblemer

Hvordan behandles Mortons syndrom?

Du behandler Mortons syndrom ved at lindre den klemte nerve.

Når man har Mortons, har man smerter i den forreste del af foden, og det er almindeligt, at foden bliver følelsesløs af og på. Det er også almindeligt at have en brændende, skærende fornemmelse i den forreste del af foden, der kommer og går – og ubehaget forværres som regel, når foden belastes.

Årsagen til smerten og den brændende, skærende fornemmelse er, at det er en nerve, der er klemt mellem to af forfodens knogler. Derfor skal du aflaste den klemte nerve for at behandle Mortons syndrom.
Pelott er forskellige typer af såler og indlægssåler designet til at aflaste den forreste del af foden. Pelott hjælper med at bringe fodbuen tilbage til en normal position, som løfter forfodsbuen og aflaster trykket, som ledhovederne skaber over nervebanerne. Det betyder, at nerven ikke længere er i klemme, og smerterne i forfoden mindskes.

Der er flere forskellige bind designet til at behandle Mortons syndrom, og nedenfor kan du se alle vores bedst sælgende produkter til Mortons syndrom, som er nøje udvalgt af vores fysioterapeut.

You will also like this