• Fri fragt fra 599kr
  • Levering 1-3 hverdage
  • Sikker betaling via Klarna
Hvordan holder man fødderne varme om vinteren?
Tips og råd til dine fodproblemer

Hvordan holder man fødderne varme om vinteren?

Her er nogle enkle tips til at holde kolde fødder varme i vinterkulden.


TIPS TIL VARME FØDDER
1. Vælg rummelige sko
2. Foret støvler
3. Gore-tex eller vandafvisende membran

Tilskud med:
4. Varme strømper som uldstrømper eller strømper i uldblanding
5. Vælg en varmende uldsåler eller såler i lammeuld
6. Tynde isolerende ekstra varmesåler
7. Varm kjernen ved å kle seg varmt, med lag på lag, lue, votter, buff osv.
https://www.minfot.dk/pub_docs/files/NystartsidaFlightNO/50510000510-4-crop.jpg
https://www.minfot.dk/pub_docs/files/Hurhållermanfötternavarmapåvintern/Minfot-Ullstrumpor-Mys-2-pack-gran.jpg
Rummelige sko
Luft isolerer! På kolde dage er stramme sko aldrig gode. Sko, der er rummelige eller lidt bredere, foretrækkes, så du kan øge blodcirkulationen ved at kunne vrikke og vende tæerne. Af denne grund holder du dine tæer og fødder varme.

Du kan også supplere med et par tykkere såler og/eller tykkere sokker.

Foret støvler
Der findes mange forskellige varianter af støvler, der egner sig til forskellige aktiviteter. Men uanset om det er vandreturen på koldere breddegrader, gåturen i byen eller til andre hverdagsaktiviteter. Kan et par varme vinterstøvler gøre det nemmere at opholde sig ude i frostgrader og sne.

Varmeforede vinterstøvler er oftest foret med syntetisk for, pilefor, uldfor eller andre materialer, der hjælper med at transportere fugt væk og holde dine fødder både tørre og varme.

Gore-Tex eller vandafvisende membran
Ydersiden er lige så vigtig som indersiden. Gore-Tex eller en vandtæte membran er et funktionelt materiale i form af en tynd belægning, der giver et højt beskyttelsesniveau mod fugt, sne og når det er koldt. Membranen har gode egenskaber, der gør dine sko vindtætte, vandtætte og giver en god åndbarhed. Vandafvisende støvler hjælper med at holde dine fødder tørre.

Varme sokker som f.eks uldstrømper eller strømper med uldblanding
Hvem ønsker att være udenfor med fugtige og kolde fødder. Når temperaturen falder, og kulden kryber på, er uldstrømper bedst, at have på tæt på kroppen. Uldens unikke egenskaber i fibrene er naturligt temperaturregulerende, fugtafvisende og opretholder en jævn temperatur uanset årstid.

Uldsokker holder dine fødder ekstra varme og tørre i hele vintersæsonen.

Også sokker med uldblanding som merinould kombineret med et funktionelt materiale er også perfekte til vinteraktiviteter. De varmer dine fødder, når det er koldt, og holder også dine fødder kølige om sommeren.

Perfekt til dem med frosne fødder!
Varmende uldsålel eller såler i lammeuld
Gør dine yndlingssko ekstra foret. Uldsåler regulerer temperaturen og har naturlige egenskaber, der transporterer og absorberer fugt samt lugt. Uldsåler er perfekte til dig, der ønsker at øge den varmekomfort i dine støvler, ved koldere temperaturer.

Varme og behagelige fåreskindsåler eller såler i lammeuld er bløde skoindsatser, der kan sættes i vinter- og efterårssko for ekstra varme. Indlægssåler har selvregulerende temperaturegenskaber, der hjælper dig med at holde kolde fødder varme på kolde vinterdage, men også kølige om sommeren.

Ekstra isolerende varmesåler
Nogle gange kan det blive meget koldt. Den direkte kulde fra jorden giver normalt en ekstra kølende effekt under fødderne. Hvis du har ekstra plads til en ekstra sål i dine støvler, kan tynde skoindlæg som såler i filtmateriale eller eller med aluminium i bunden, hjælpe med at isolere og forhindre kulde nedefra.

Husk, at et ekstra par såler i skoene kan reducere pasformen, og så kan du fryse endnu mere.
Varm kropskernen!
Når du først begynder at fryse, er det svært at få varmen i gang igen. Derfor er det vigtigste at holde hele kropskernen varm helt fra starten ved at bære undertøj, varmt tøj, varmt overtøj, (lag på lag), hætte og vanter. Hvis du bliver varm nok om din krop, vil dine fødder sandsynligvis også føles varmere.

You will also like this