• Fri fragt fra 599kr
  • Levering 1-3 hverdage
  • Sikker betaling via Klarna
Hvordan slippe af skrædderknude?
Tips og råd til dine fodproblemer

Hvordan slippe af skrædderknude?

Skrædderknude er navnet på en smertefuld knude, der sidder på ydersiden af ​​bunden af ​​lilletåen. Skrædderknuden kan give både smerter og ubehag, så det er ikke overraskende, at de, der har fået en skrædderknude, spekulerer på, hvordan de kan slippe af med den.

Skrædderknude kaldes også tailor’s bunion og bunionette. Årsagen til, at nogle mennesker får en skrædderknude, og andre ikke får, er ikke helt fastlagt. Men to sandsynlige årsager er arvelighed og at tæerne er blevet udsat for en forkert stilling. Hvilket igen har skabt skrædderknuden. Hvis du er usikker på, om du har skrædderknude, er der almindelige symptomer, du skal kigge efter:
- Smerter i leddet, hvor lilletåen begynder
- Smerten kommer, når der trykkes på området
- Den tå, der gør ondt, er hævet
- Den tå, der gør ondt, har en bule i leddet.
- Tåen er skæv
https://www.minfot.dk/pub_docs/files/HurblirmanavmedSkräddarknuta/bli-av-med-skraddarknuta.jpg
Slip skrædderknude: Det kan være svært at komme af med din skrædderknude, i nogle tilfælde kan det være nødvendigt med en operation for at ubehaget forsvinder. Men de fleste mennesker, der har en skrædderknude, bruger som regel forskellige beskyttelser og støtte til at lindre og lindre smerterne. Men hvis du har en skrædderknude, er der flere forskellige ting, du kan gøre for at lindre dit ubehag:

- Brug ortopædiske skor | Der er sko, der er specielt skabt til skrædderknude. Skoene har en fleksibel eller ekstra blød overdel eller en rummelig tåboks, der giver god plads til tæerne. Hvilket igen medvirker til, at intet trykker eller gnider mod skrædderens knude
- Brug tåbeskyttelse | Tåbeskyttere er aflastende og smertestillende beskyttere, som du sætter på tæerne eller mellem tæerne. Tåbeskyttere til skrædderknude er specielt skabt til at lindre smerten og lindre skrædderknude.

Herunder kan du se vores bedst sælgende produkter til netop skrædderknude og hvert produkt er nøje udvalgt af vores fysioterapeut .
Hvis du ikke er sikker på, hvilke sko eller tåbeskyttelse du skal bruge, dig Du er meget velkommen til at kontakte vores kundeservice, vi hjælper dig gerne.

You will also like this