• Fri fragt fra 599kr
  • Levering 1-3 hverdage
  • Sikker betaling via Klarna
Hvordan virker hælsporestrømper?
Tips og råd til dine fodproblemer

Hvordan virker hælsporestrømper?

Hælsporestrømper er designet til at give støtte til hælen og foden for at lindre smerter og ubehag fra hælspore.

Strømperne har en unik konstruktion og teknologi, der gør, at de kan lindre smerter og ubehag forårsaget af hælspore – og de virker på en unik måde.

Hælspor sokker funktion:
Øger blodcirkulationen – Strømperne har flere kompressionszoner, der øger blodcirkulationen i fødderne. Hvilket er med til at forbedre blodgennemstrømningen, modvirker hævelse og lindrer smerter og ubehag.
Løfter og strækker plantar fascia - Konstruktionen af ​​hælsporestrømperne gør, at de nænsomt både løfter og strækker plantar fasciasenen, hvilket er med til at give øget blodgennemstrømning til beskadiget væv. Dette er igen med til at mindske betændelsen og lindrer smerter.
Minimerer risikoen for overbelastning - Sokkernes teknologi er med til at forhindre en overbelastning af senen og betændelsen får en chance for at hele i fred.

Nedenfor ser du et eksempel på en af ​​vores bedst sælgende hælsporestrømper og hvordan sokkens forskellige kompressionszoner bidrager til at lindre hælsporer og hælsmerter.
https://www.minfot.dk/pub_docs/files/Hurfungerarhälsporrestrumpor/halsporrestrumpor.jpg
Se zonerne på billedet ovenfor
Zone 1 - [Let kompression]: Sokkerne har en glat forkant, der er designet uden pressende sømme.
Zone 2 – [Moderat kompression]: Gradueret kompression, der aftager omkring den bredere del af foden for at give komfort og øge cirkulationen.
Zone 3 - [Firm Compression]: Gradueret kompression, der også hjælper med at øge blodcirkulationen og forsigtigt løfter plantar fascia ligamenterne.
Zone 4 -[Moderat kompression]: Anatomisk design, der får sokkerne til at passe lige rundt om hælen og lindrer smerter.
Zone 5 [Firm Compression]: Kompression, der hjælper med at øge blodcirkulationen
Zone 6 [Let kompression]: Gradueret og let kompression i en bred og blød strikmanchet, der hjælper med at give ekstra støtte til cirkulationen.

You will also like this