• Fri fragt fra 599kr
  • Levering 1-3 hverdage
  • Sikker betaling via Klarna
Kan støttestrømper forhindre åreknuder?
Tips og råd til dine fodproblemer

Kan støttestrømper forhindre åreknuder?

Har du problemer med åreknuder?

Der er ting, du kan gøre for at lindre ubehaget og forhindre åreknuder.
https://www.minfot.dk/pub_docs/files/Problemlösaren/aderbrack.jpg
HVAD ER ÅREKNUDER?
Åreknuder er et almindeligt problem. Det anslås, at hver tredje voksen vil lide af åreknuder. Kvinder rammes normalt oftere, og forekomsten af ​​åreknuder stiger for det meste med alderen.

Men åreknuder kan også ramme yngre mennesker. Der er dog flere årsager til fremkomsten af ​​åreknuder og man kan også få åreknuder som følge af blodpropper der har siddet i benene. De fleste åreknuder forsvinder ikke af sig selv og er normalt harmløse. Hvis åreknuderne har eksisteret i længere tid, kan huden blive øm, kløende eller give anledning til smerter og hævelser i benene.

Det er også almindeligt at lide af åreknuder, når du er gravid.

FORBYGGELSE ÅREKNUDER MED STØTTESTRØMPER
For at forebygge åreknuder bør du undgå at sidde stille i længere tid, og du bør overveje at forsøge at bevæge dine fødder meget. Men også fysisk aktivitet og hvile med forhøjede ben kan lindre symptomerne på åreknuder og samtidig mindske risikoen for at forværre problemerne med dine åreknuder.

Støttestrømper er også blevet et populært tøj at bruge, hvis du har problemer med åreknuder, fordi sokkerne hjælper med at lindre og behandle problemer, der opstår i forbindelse med åreknuder. Støttestrømperne giver et jævnt og behageligt tryk, der modvirker benhævelser og giver støtte, så åreknuderne kan trykkes sammen.

Herunder kan du se vores bedst sælgende støttestrømper, der forhindrer åreknuder

You will also like this