• Fri fragt fra 599kr
  • Levering 1-3 hverdage
  • Sikker betaling via Klarna
Kolde gulve derhjemme? Hold dine fødder varme med dette enkle tip
Tips og råd til dine fodproblemer

Kolde gulve derhjemme? Hold dine fødder varme med dette enkle tip

tip 1

FÅRESKINDSTOFFER

Brug fåreskindsstoffer derhjemme eller på arbejdet for at undgå kolde gulve og kolde fødder.
Fåreskindshjemmesko er de perfekte hjemmesko at investere i, fordi de holder dine fødder varme, når de er kolde – men holder dine fødder kølige, når det er for varmt. Hvilket gør, at dine fødder får et optimalt klima at være i. Fødderne bliver ikke kolde – og de bliver ikke for varme og svedige. Samtidig giver den bløde og luftige inderside af fåreskindet dine fødder en glat og dejlig følelse.

Herunder ser du vores bedst sælgende fåreskinds hjemmesko - og de fås i flere forskellige farver og modeller

tip 2

VARME SOKKER

Hvis du ikke vil have hjemmesko af fåreskind, eller ikke kan have hjemmesko af fåreskind på arbejdet, så brug varme sokker. Strømperne gør en stor forskel, især hvis du har sko på, der ikke holder dine fødder varme.

Vores varme sokker er specielt lavet til at give dine fødder komfort, men samtidig holde dine fødder både varme og tørre. Det bedste materiale til kolde fødder er uld. Uld har naturlige, temperaturregulerende egenskaber, der giver dine fødder et optimalt klima at være i og en behagelig komfort, der modvirker kolde fødder. Samtidig neutraliserer ulden lugte og transporterer effektivt fugt væk fra fødderne.
Det betyder, at de uldne sokker holder dine ben og fødder behageligt varme, når det er koldt, men holder dem køligt, når det er varmt.

Herunder ser du vores bedst sælgende varme sokker - og de fås i flere forskellige farver og modeller

tip 3

PRODUKTER TIL KOLDE FØDDER

For at slippe af med kolde, frosne fødder skal du beskytte dine fødder mod kulde. Ved at bruge varme sokker, varme sko eller varmesåler, der giver dine fødder varme og holder dine fødder varme. Men hvis du ikke vil bruge fåreskinds hjemmesko eller varme sokker, er der andre produkter som såler, fodcremer og sko, der giver dine fødder varme.

Nedenfor ser du vores bedst sælgende produkter til kolde fødder

You will also like this