Mål din fod

Vores mål er, at du som kunde skal gå rigtigt og behageligt i dine sko, og en vigtig del af dette er, at de sko, du vælger fra vores sortiment, virkelig passer til dine fødder. Nedenfor finder du generel information om størrelser og mål samt en kort beskrivelse af, hvordan du måler dine fødder.

Huske... Størrelsen er altid forskellig mellem forskellige mærker – for eksempel har en sko i størrelse 38 fra Birkenstock ikke nødvendigvis samme mål som en 38 fra Scholl eller et hvilket som helst andet mærke. Modeller inden for samme mærke kan også afvige lidt i størrelse.

Størrelsesguiden er ikke primært til at vise hvilken størrelse din fodlængde svarer til, da denne altid kan variere afhængig af model og mærke, men det er mere for dig at kunne sammenligne din fodlængde med det præcise indvendige mål på en bestemt sko .
Hvordan ved jeg, at en sko passer til min fod?
For at en sko skal passe bedst muligt til din fod, bør du vælge en sko, der er 5-9 mm længere, end din fod er.
Eksempel: Hvis din fodlængde er 230 mm, skal du vælge en sko, der er 235-239 mm.
Hvis du planlægger at bruge tykkere sokker, bør du tilføje et par millimeter mere for at sikre, at skoen ikke bliver for stram.
målepinde - MÅL DIN FODLÆNGDE
Du kan hurtigt og nemt måle dine fødder og sko med en praktisk målestok til fodmål eller indvendige skomål.
Herunder finder du målestokke, der giver dig mulighed for at måle både fødder og sko.
For at måle din fod skal du bruge
- En væg
- En bog
- En lineal eller et målebånd
Steg 1 & 2
1. Stå med hælene mod en væg. Der må ikke være mellemrum mellem hælen og væggen.
2. Læg en bog foran dine tæer. Hvis den ene fod er længere end den anden, skal du placere bogen mod spidsen af ​​din tå på den længste fod, og undgå at vippe bogen mod den kortere fod. Sørg for at bruge en bog med så lige/flad ryg som muligt – hvis bagsiden af ​​bogen er afrundet, kan du få en forkert værdi ved måling.
https://www.minfot.dk/pub_docs/files/Skovård/mat-din-fot-1.JPG
https://www.minfot.dk/pub_docs/files/Skovård/mat-din-fot-2.JPG
Steg 3,4 & 5
3. Brug en lineal eller målebånd til at måle mellemrummet mellem bogryggen og væg-/væglisten.
4. Den værdi, du får, er din fodlængde. Fodlængden på fødderne på billederne er for eksempel 29,7cm (297mm).
5. Hvis du planlægger at bruge sokker i et par sko, skal du tilføje et par millimeter til den værdi, du har opnået, eller måle dine fødder med sokkerne på.
https://www.minfot.dk/pub_docs/files/Skovård/mat-din-fot-3.JPG
https://www.minfot.dk/pub_docs/files/Skovård/mat-din-fot-4.JPG
Hvis du nogensinde bemærker nogen form for forandring med dine fødder – at dine sko pludselig føles for stramme eller sådan noget, så mål dine fødder igen.
KØB DEN BEDSTE MODEL TIL DIG
Nu hvor du kender din fodlængde, kan du nemt og smidigt købe den rigtige størrelse. Har du brug for hjælp til at vælge den rigtige størrelse ud fra dine mål, er du hjertelig velkommen til at kontakte vores kundeservice, vi hjælper dig gerne.

Hvis du har brug for behagelige sko og sandaler, men ikke rigtig ved, hvilken model du skal købe, kan du tage et kig på vores kundefavoritter nedenfor.