Om oss

Minfot.dk - Walk with us

Minfot er en familieejet e-handelsvirksomhed fra Båstad i det sydlige Sverige, der gør det nemt at købe kvalitetsprodukter til glade fødder og øget livskvalitet. Med stor viden om fødder og krop tilbydes produkter, der øger vores velvære ved hjælp af indlægssåler, støttestrømper, fodpleje, hjemmesko eller sko. Kort sagt hjælper Minfot.se folk med at gå korrekt og til at gå komfortabelt.

Minfots passion & vision

Minfot har en klar overbevisning. Vores fødder fortjener mere opmærksomhed! Fødderne bærer os gennem livet, tager os gennem hverdagen og mod nye oplevelser og mål. Men samtidig er vores fødder udsat for voldsom belastning. For hvert skridt vi tager, optager fødderne kroppens vægt og påvirker vores mobilitet, vores kropsholdning – hele vores velbefindende. Derfor er det en smart idé at passe på dine fødder. For et bedre og mere bekvemt liv.

Minfot er en familievirksomhed med base i Båstad på Bjäre-halvøen i Skåne. En virksomhed med medarbejdere, der er drevet af at finde og tilbyde kvalitetsprodukter, der hjælper folk til at gå korrekt og komfortabelt. Produkter, der forbedrer menneskers livskvalitet og velvære.

Minfot blev startet i 2011 af fysioterapeut Cajsa Krikström. Efter seks år som uddannet fysioterapeut drev Cajsa butikker med helseprodukter, inden hun startede Minfot. Visionen var at gøre det nemt, uanset hvor du bor, at have adgang til den rette viden og de rigtige produkter til gladere fødder og stærkere kroppe. Med en ægte interesse for sundhed, krop og sjæl er Cajsas vision at tilbyde Nordens mest velassorterede netbutik med produkter, der forbedrer livskvaliteten for mennesker i alle aldre. Uanset om det drejer sig om indlægssåler, støttestrømper, fodpleje, hjemmesko eller sko.

Velkommen til et mere komfortabelt liv med Minfot!