• Fri fragt fra 599kr
  • Levering 1-3 hverdage
  • Sikker betaling via Klarna

Brede ankler

Her finder du produkter, der er designet og udvalgt til brede ankler.

Ankler kan se ud  på mange forskellige måder. De fås i mange forskellige bredder og varierer fra   individ  til individ. Brede fødder eller brede ankler kan være genetiske, men kan også afhænge af andre faktorer. De fleste problemer kan løses.

For eksempel kan du få hævede ankler, hvis du lander dårligt på foden, forstuver foden eller træder skævt. De kan svulme op,  hvis du er gravid, er overvægtig, og det er ikke ualmindeligt, at de svulmer op efter mange timers stillesiddende. Selv en hævelse omkring anklen kan være et tegn på hjertesvigt symptomer eller en  forværring i et allerede eksisterende hjerte- eller nyresvigt, som derefter  skal undersøges af en læge.   

Hvis du har en høj ankel, bred ankel, brede  lægge, hævede ankel  eller hvad der nu er årsagen til en bred ankel, er mange produkter, der normalt tilbydes på markedet, for smalle. Produkter med mere plads og en bredere pasform giver bedre forhold og en mere behagelig komfort uden at klemme og gøre ondt.

Det er ikke altid så nemt at finde produkter med en bred pasform. I vores sortiment finder du sko, brede ankelstøvler og støttestrømper, der passer til dem, der måske har brug for  lidt ekstra plads.

81 produkter

81 produkter

Du har set 36 ud af 81 produkter