• Fri fragt fra 599kr
  • Levering 1-3 hverdage
  • Sikker betaling via Klarna

Brede lægge

Vi har alle forskellige bredder af vores lægge. Store lægge kan være genetiske, og behøver egentlig ikke at skyldes noget særligt. Nogle har kraftige lægge, veltrænede lægge, hævede lægge, men kan også skyldes andre faktorer.  Lægger, der er store, kan også være tegn på lægskade eller ødem. Hvilket kan resultere i større lægge, som du måske nogle gange skal søge hjælp til. Mere om blandt andet lægskade kan du læse om HER.

Det kan nogle gange være svært at finde dem rigtige produkt med den rigtige pasform, som passer brede lægge. I denne kategori kan du finde forskellige produkter, specialfremstillede støvler med bredt skaft eller ekstra brede støttestrømper, der er perfekte til kraftigere lægge, eller hvis du har problemer med hævede ben eller lægge.

Støttestrømperne, der er ekstra brede, er strikket med en bredere form og fungerer samme som almindelige kompressionsstrømper. Hvilket betyder, at  de har en kompression, der starter fra anklen og aftager op mod knæet.

For at finde den rigtige størrelse på støttestrømperne er det altid vigtigt at tage udgangspunkt i lægge- og ankelmålinger (taget direkte om morgenen, før du står op). Dette er for at kompressionen og størrelsen bliver korrekt. Ønsker du rådgivning og hjælp til at finde det rigtige produkt, er du meget velkommen til at kontakte vores kundeservice – Vi hjælper dig gerne.