• Fri fragt fra 599kr
  • Levering 1-3 hverdage
  • Sikker betaling via Klarna

Diabetes

Her finder du produkter, der hjælper dig til at fortsætte med at leve i hverdagen med diabetes. For eksempel fodplejeprodukter, diabetessokker og sko, der er specielt designet til dig med diabetes.

Diabetes er en af vores største sygdomme. Det er en livslang sygdom, der er mest påvirket af, hvordan du lever-såsom  hvordan man træner, af stress og kost. At være diabetiker handler i høj grad om at være konstant forberedt og planlægge sin livsstil mere end blot at holde styr på sin kost. Dette inkluderer at tænke på ting, der påvirker blodsukkeret eller andre hverdagsting, der kan påvirke blodsukkeret negativt.  Ting, som andre tager for givet, såsom at købe sko og sokker, kan være mere problematiske for diabetikere. Men med den rette viden om diabetes og med forskellige hjælpemidler gives en mere meningsfuld livsstil.

SYMPTOMER PÅ DIABETES

-  Øget tørst

- Kissar oftere eller oftere

- Vægttab

- Stærkere følelse af sult

- Unormal træthed

-Nedsat syn

- Gentagne urinvejsinfektioner

-  Sår, der heler langsomt

-  Mistet fornemmelse i fødderne

Ved diabetes er man ekstra følsom over for tryk og gnidninger. De fleste af dem med diabetes kan have problemer med ydre nerveskader på fødderne, og rammer oftest ældre mennesker. Disse nerveskader kan forårsage tab af fornemmelse, hvilket betyder en nedsat opfattelse af fornemmelse og smerte. Hvilket igen kan være svært at mærke, hvis man får sår, skrammer eller andre skader på for eksempel fødderne. Som diabetiker bør du derfor ikke gå barfodet, da der er risiko for at træde på noget, der kan give skader, sår og infektioner.

Hvis du oplever forskellige fodproblemer ved diabetes, kan det også skyldes nedsat blodcirkulation. Der er da også større risiko for at blive ramt af sår på fødderne. Når man som diabetiker har fået et fodsår, tager det som regel længere tid for såret at hele. Såret kan også forværres og få alvorlige konsekvenser. Derfor er det ekstra vigtigt i et forebyggende øjemed at passe godt på sine fødder.


HVAD ER DIABETES?

Ved diabetes er der mangel på insulinproduktion, hvilket betyder, at der er for meget glukose i blodet. Normalt er diabetes i dag opdelt i type 1 diabetes (rammer hovedsageligt børn) og type 2-diabetes (rammer hovedsageligt voksne). Det omfatter også en række forskellige bestemmelse af forhold, der kan påvirkes. Fællesnævneren for diabetes er, at blodsukkeret er for højt. Men med ændret livsstil, hvor blandt andet mad, fysisk aktivitet og nedsat stress er indflydelsesrige faktorer, kan blodsukkeret holdes på et normalt niveau.

I vores sortiment finder du forskellige produkter, der er designet og tilpasset til at forebygge risiko for sår og infektioner. De skal passe godt og ikke give problemer.

Når du har diabetes, er det vigtigt, hvilken slags sokker du bruger. Du finder blandt andet diabetesstrømper i vores sortiment HER. Diabetesstrømper er sokker, der er specielt skabt til dig, der er diabetiker eller til dig, der har ekstra følsomme fødder. Strømperne er bløde, behagelige og har et hudvenligt materiale, der er uden sømme eller med en tætsiddende pasform.

Du finder også sko, sandaler og tøfler, der giver dine fødder god plads og sidder godt og stabilt på foden. Men er også uden unødvendige sømme eller noget andet, der kan forårsage gnav og andet ubehag. Ved at bruge behagelige, komfortable og lige sko, beskytter du dine fødder, samtidig med at du giver dine fødder mere komfort, støtte og aflastning. Det   er vigtigt, at du er opmærksom på, om du får nogen skader eller sår på dine fødder. Det er vigtigt, at du er opmærksom på, hvis du får skader eller sår på fødderne. For både grus og snavs kan ende inde i skoene. Det er også vigtigt at være opmærksom på tør hud, hård hud, rødme, hævelse eller revner. Derfor er det vigtigt at have god skopleje og holde styr på dine sko.

 

140 produkter

140 produkter

Du har set 36 ud af 140 produkter