• Fri fragt fra 599kr
  • Levering 1-3 hverdage
  • Sikker betaling via Klarna

Fodsvamp

Her finder du de bedste produkter til at komme af med fodsvamp og forebygge efterfølgende, så fodsvampen ikke kommer tilbage

Fodsvamp er en af ​​de mest almindelige fodinfektioner. Fodsvamp angriber normalt huden mellem tæerne, og er karakteriseret ved kløe, der senere fører til, at huden bliver fugtig, hvid, flager og revner. Du kan også få revner i huden, mellem lilletåen og den tilstødende tå. Her finder du forskellige behandlinger af fodsvamp.

Symptomer på fodsvamp
- Huden på fødderne flager eller skæl
- Det klør og svier
- Der er revner i huden Heldigvis kan du behandle fodsvamp ved hjælp af forskellige fodsvampbehandlinger og svampedræbende midler, men lider du af smertefulde symptomer og er bekymret, råder vi dig til at kontakte din læge. Hos os finder du forskellige atletbehandlinger, der behandler svampen fra at overleve og formere sig.

Der er også produkter, der hjælper med at forhindre opståen og spredning af infektionen.

Fodsvamp er meget smitsom, og derfor er det også almindeligt at få det. Fodsvamp kan spredes gennem våde gulve, håndklæder, sko og sokker. For at undgå fodsvamp skal du vaske og tørre dine fødder grundigt, især mellem tæerne. Det er også godt at undgå at gå barfodet på våde gulve i fx svømmehaller, omklædningsrum og lignende. Ved at bruge badesko undgår du at gå barfodet. Badeskoene hjælper dig også med at minimere risikoen for at glide på den glatte og våde overflade.

Træner du meget, har du også større risiko for at få fodsvamp, da svampen trives bedst i varme og fugtige omgivelser.

Der er to forskellige typer fodsvamp, den mest almindelige fodsvamp kaldes tinea pedis og er i øjeblikket en af ​​de mest almindelige fodinfektioner. Denne type fodsvamp påvirker omkring 15 % af verdens befolkning. Mænd er generelt mere modtagelige for at få fodsvamp, og chancerne for at få fodsvamp stiger også med alderen.

Forhindrer fodsvamp
-Brug fodplejeprodukter designet til at modvirke fodsvamp
-Vask dine fødder hver dag og tør grundigt, selv mellem tæerne
- Skift sokker hver dag
-Brug tåsokker eller sokker, der ånder
-Undgå at have stramme sko og gummistøvler på
-Brug badetøfler i svømmebassiner og omklædningsrum

77 produkter

77 produkter

Du har set 36 ud af 77 produkter