• Fri fragt fra 599kr
  • Levering 1-3 hverdage
  • Sikker betaling via Klarna

Fodvorter

Her finder du produkter, der er unikt udviklet, så du nemt og smidigt selv kan fjerne vorter derhjemme.

Hvad er vorter?
Vorter er karakteriseret ved en forhøjet ændring i huden. Fodvorter og vorter på hænderne er forårsaget af virus, og vorterne forsvinder ofte af sig selv, men nogle gange skal de behandles. Det kan tage måneder, før en vorte forsvinder, nogle gange kan det endda tage flere år. For at slippe af med vorterne, kan du bruge vortemiddel, der gør, at du hurtigere kommer af med vorterne, samtidig med at de forhindrer, at de vokser sig større og smitter andre.

Fodvorter optræder oftest på fodsålen og er forårsaget af HPV-virus, der overføres ved hudkontakt (både direkte og indirekte

Symptomer på vorter
Fodvorter er runde og hævede. De har også en hård kant og er lidt blødere i midten. Håndvorter er lidt mere fremtrædende end fodvorter. Det er også almindeligt, at fodvorterne ligner små blomkålshoveder. Vorterne kan også være ømme eller gøre ondt. Det er også almindeligt, at der kommer sorte små prikker på vorten.

Undgå at få vorter
- For at undgå at få vorter, eller minimere risikoen for at få vorter igen
- Undgå at låne håndklæder eller sko af andre
- Gå ikke barfodet i offentlige bade og brusere, brug for eksempel badetøfler. HER kan du se vores udvalg af badesko, der er perfekte at bruge i svømmehaller og badehuse.

Behandl vorter

Til behandling af vorter kan du bruge vortebehandlinger og vortefjernere. Behandlinger og fjernelse af vorter er udviklet, så du kan behandle vorterne derhjemme på en smidig og enkel måde. Behandlingerne og udtagningerne fås både som frysebehandling og som en løsning, der ætser eller udtørrer vorterne – og i denne kategori kan du finde den vortebehandling, der passer til dig.

Husk på, at de fleste vorter er smitsomme og let spredes til andre dele af din krop samt til andre omkring dig, som du kommer i kontakt med. Derfor er det vigtigt at komme i kontakt med behandlingen på et tidligt tidspunkt. Det er også nemmere at slippe af med nye vorter end dem, der har haft tid til at vokse.

Lindrer smerter og ubehag forbundet med vorter Hvis du har problemer med, at vorterne gør ondt, kan du bruge puder, der er designet til at aflaste området. I vores sortiment finder du skumgummipuder eller silikonepuder, som du kan bruge til at lindre området og lindre smerterne. Du kan se alle de aflastende puder her.

5 produkter