• Fri fragt fra 599kr
  • Levering 1-3 hverdage
  • Sikker betaling via Klarna

Knæsmerter

Her finder du produkter, der er designet til at lindre knæsmerter og give støtte og lindring i tilfælde af knæskader.

Knæsmerter er noget, der kan påvirke enhver, i enhver alder. Knæsmerter kan skyldes flere forskellige ting, ubehaget og smerterne kan skyldes belastningsskader eller underliggende sygdomme. Hvis du har knæsmerter, bør du kontakte din læge for at finde ud af, hvad dine knæsmerter skyldes, og hvad du skal gøre for at lindre smerten og ubehaget.

Produkter mod knæsmerter

I vores sortiment finder du produkter til at lindre og behandle knæsmerter. Vores knæbeskyttere og knæstøtter fås i flere forskellige modeller, alt efter hvad du præcis har brug for. Beskytterne og støtterne kan bruges til at stabilisere og aflaste knæene, hvilket giver støtte og dermed lindrer smerter og ubehag.

Knæbeskyttere og knæstøtter kan bruges til at støtte og lindre akutte skader og kroniske knæskader. Støttene kan også bruges under forskellige fysiske aktiviteter.

Vores knæstøtter og skærme kan bruges til

- Lindre knæleddet
- Stabilisere knæleddet
- Modvirke ustabilitet i knæet
- Lindre knæsmerter

Vores knæstøtter er designet til forskellige knæproblemer og fås i flere forskellige designs til behandling:

- Lidelser forbundet med knæirritation (tendomyopati, løse ledbånd, meniskopati, slidgigt, arthritis, posttraumatisk og postoperativ)
- Til behandling og lindring af smerter forbundet med springknæ, (patella tendinopati og Schlatter) < br /> - Giv støtte og lindring ved kroniske knæsmerter

Linimenter, der lindrer knæsmerter
Vores linimenter kan bruges på hele kroppen og er designet til at lindre smerter og blødgøre musklerne omkring knæene.

I vores udvalg af linimenter finder du salver med enten kølende eller varmende effekt. Linimentet masseres ind i huden over knæene og er med til at øge blodcirkulationen og blødgøre musklerne, hvilket giver en afslappet effekt og hjælper dig til at bevæge dig lettere.

Linimenterne er baseret på forskellige planteekstrakter, fordi de virker antiinflammatorisk og smertestillende (smertelindrende), som er medvirkende til, at linimentet lindrer både smerter og ubehag. HER kan du se alle vores linimenter, der lindrer smerter, hævelser og ubehag i forbindelse med knæsmerter.

35 produkter

35 produkter

Du har set 35 ud af 35 produkter