• Fri fragt fra 599kr
  • Levering 1-3 hverdage
  • Sikker betaling via Klarna

Kolde fødder

Her finder du produkter til kolde fødder, der er designet til at give dine fødder både varme og komfort.

At have problemer med kolde, frosne fødder er almindeligt, og der er flere grunde til, at du fryser dine fødder. Kolde fødder kan ofte skyldes koldt vejr og vi bruger ikke sko eller sokker der er varme nok. Men kolde fødder kan også skyldes dårligt blodcirkulation, som gør det sværere for kroppen at få varme til hænder og fødder. Men kolde fødder kan også skyldes forskellige sygdomme.

Hvorfor har jeg kolde fødder?

-Mangel på varme eller sko og sokker, der ikke holder varmen
- Besvær med blodcirkulationen -Sundhedsproblemer i forbindelse med dårligt blodomløb
- Sygdomme som anæmi, perifer arteriel sygdom (PAD) og diabetes, hvor det er almindeligt at have kolde fødder

Slip af med kolde fødder
For at slippe af med kolde, frosne fødder kan du beskytte dine fødder mod kulden. Ved at bruge varme sokker, varme sko eller indlægssåler, der giver dine fødder varme og holder dine fødder varme. Men hvis du har testet produkter til kolde fødder og ikke føler, at noget hjælper, bør du søge læge

KOLDE FØDER PRODUKTER

Strømper til kolde fødder er varme sokker, der giver dine fødder både komfort og varme. Hvis du fryser fødderne lidt, kan du bruge uldsokker. Du kan bruge strømperne hele året rundt, både vinter og sommer. Årsagen er, at uld hjælper kroppen med at holde fødderne i en jævn, behagelig temperatur. Foldet giver strømperne varme til dine fødder, når de er kolde, men holder dem behageligt kølige, når det er varmt. HER kan du se alle vores varme uldsokker.

Såler til kolde fødder og kolde sko
Oplever du, at dine sko ikke holder på varmen, eller at dine fødder nemt bliver kolde i dine sko, kan du bruge indlægssåler. Sålerne er designet til at passe i forskellige typer sko, og de fås også til forskellige aktiviteter – for eksempel til gåture, vintersport eller jagt.

Sålerne er designet i materialer, der giver varme til fødderne og har en underside, der isolerer mod kulden, der kommer fra mærker. HER kan du se alle vores indlægssåler, der er designet til at give dine fødder varme.

Sko der tåler kulde – Du kan også bruge varme og forede sko, der er designet til kolde klimaer og til at give dine fødder varme hele dagen lang. Skoene er designet i forskellige materialer, der varmer og har desuden ydersål, der isolerer mod kulde udefra. HER kan du se alle de varmforede sko, der sørger for at holde dine fødder varme hele dagen. Kolde gulve derhjemme?

Hold dem varme med hjemmesko
Fåreskindsstoffer er bløde og behagelige hjemmesko, som er blevet populære at bruge til at lindre kolde fødder. Fåreskindsstofferne sikrer, at fødderne holder sig varme og er perfekte til hjemmebrug. Grunden til at fåreskind er så velegnet til kolde fødder er fordi fåreskind har naturlige, temperaturregulerende egenskaber. Hvilket betyder, at hjemmeskoene giver dine fødder varme, når det er koldt, men holder dem køligt, når det er varmt. HER kan du se alle vores fåreskindsstoffer, der egner sig til kolde fødder.

Varmende cremer til kolde fødder
Der findes også fodbalsam og fodcremer, der er designet til at give varme til kolde fødder. Fodcremerne er designet til at stimulere kredsløbet i fødderne, hvilket stimulerer blodcirkulationen og giver en behagelig, varm følelse. HER kan du se alle vores fodcremer, der giver dine fødder varme.

160 produkter

160 produkter

Du har set 36 ud af 160 produkter