• Fri fragt fra 599kr
  • Levering 1-3 hverdage
  • Sikker betaling via Klarna

Nedsunken svang

Her finder du produkter til nedsunken svang, frontbuer, der er sunkne og forfodsmangel.

Hvad er en nedsunken svang?

Hvis du har problemer med nedsunken svang, som også kaldes forfods utilstrækkelighed, betyder det, at den forreste bue af foden er sunket ned. Hvilket sker på grund af forliset af de midterste mellemfodshoveder i foden. Dette sker normalt, fordi fødderne er under en masse pres. Derfor er det almindeligt at få en sænket fodbue under graviditeten og i tilfælde af vægtforøgelse. Men du kan også have problemer med nedsunken svangforbundet med alder, som den svigtende evne til buen af foden forværres som du bliver ældre.

Men du kan også lide af en nedsænket forfod på grund af at gå og stå i dårlige sko, eller at skoene er for stramme eller har en dårlig pasform. Hvis dine tæer er i et lukket rum, øges risikoen for at få en forlis af din fodbue. Men forliset af buen kan også skyldes skader, operationer eller stiv storett.

I tilfælde af sunkne forfodsbuer er den forreste pude indlæst mere end normalt, hvilket kan forårsage smerte foran foden.

Symptomer på nedsunken svang

Et af de første tegn på, at fodens bue er sunket, er, at du har problemer med prikken og ømhed foran foden og på puden, bag tæerne. Det er også almindeligt at opleve smerte og en følelse af træthed i fødderne

-Smerter i foden-Følelse træt i foden-snurren og ømhed i den forreste del af foden-Snurren og ømhed på puden, bag tæerne-Trampolinen kan føle ømme-Lost fornemmelse og foden følelsesløs, før intens smerte opstår

Behandle symptomer forbundet med nedsunken svang

For at behandle problemer og slippe af med smerter forbundet med nedsunken svang, kan du bruge footy sko, der lindrer dine fødder og give dine fødder en god base til at gå og stå på, mens lindre buen af din fod.

For at løfte forfoden op og forhindre forfoden i at synke ned, kan du også bruge anatomiske såler. Sålerne er designet med støtte og er bygget, hvilket giver dine fødder en ideel base at gå og stå på.

Hvad du også kan gøre for at behandle smerter og ubehag er at udøve og styrke dine fødder på en måde, der reducerer risikoen for problemer og lindrer smerten. 

165 produkter

165 produkter

Du har set 36 ud af 165 produkter