• Fri fragt fra 599kr
  • Levering 1-3 hverdage
  • Sikker betaling via Klarna

Neglesvamp & misfarvede negle

Her finder du produkter, der er designet til at behandle neglesvamp og gøre misfarvede negle fint igen.

Hvad er neglesvamp?

Neglesvamp er den mest almindelige neglesygdom og er forårsaget af angreb af svampearter, der findes under neglen. Neglesvamp mærkes af det faktum, at der er en gul / brunlig misfarvning af neglen og hvide belægninger på neglens overflade, og at neglen bliver grovere, ujævn og mere skrøbelig.

Neglesvamp på tæer er mere almindelig end neglesvamp på fingre og neglesvamp forekommer oftere hos mænd end hos kvinder.

Neglesvamp normalt påvirker voksne og risikoen for at få neglesvamp stiger med alderen som ældre mennesker har flere problemer med blodcirkulationen, men også at du får tykkere og mere langsomt voksende negle.

Symptomer på neglesvamp

-Negle er misfarvede og gule
-Neglen er blød og skør
-Nail er fortykket
-Nail er deformeret
-Nail løsner
-Smerte, hvor neglen er faldet væk, eller hvor neglen presser mod sko

Afhængigt af dine symptomer, neglesvamp er normalt opdelt i tre forskellige kategorier:
Dystrophy| Betyder, at neglen er blevet tykkere, split eller formen og strukturen af neglen har ændret sig. Onycholys | Betyder, at neglen har løsnet
Leuconycki | Betyder, at neglen har hvide pletter

Neglesvamp kan også inficeret via tæpper, sokker og sko. Hvis neglesvamp ikke behandles, vil neglen sandsynligvis i sidste ende smuldre og løsne helt, holde fra tåen eller fingeren. Årsagen til neglesvamp er normalt hudsvamp,såsom fodsvamp, der har spredt sig til neglen.

Neglesvamp er mere udbredt blandt svømmere og atleter, fordi det fugtige og varme miljø er perfekt til svampen, der skal foret i. Neglesvamp kan også forekomme, hvis du vasker dine hænder for meget eller holder dine hænder eller fødder i vand i længere tid. Årsagen neglesvamp opstår, når de udsættes for en masse fugt, fordi det skader den naturlige beskyttelse omkring neglene og gør det muligt for svampen at komme ind i neglen.

Når neglesvampen opstår, kan det være svært at opdage det. Da svampen udvikler sig over en lang periode, og det ikke forårsager nogen smerte i starten, er det let at gå glip af symptomerne. Men de tidlige tegn på en infektion er normalt en lille hvid eller gul plet findes under den ydre kant af neglen. Når svampen derefter fortsætter med at sprede sig, bliver neglen tykkere, eller du får skøre negle. Det er ikke ualmindeligt, at neglen bliver misfarvet, og du får enten en gul eller grønlig farve. Yderligere symptomer er, at neglen bliver forvrænget og mister sin glans og glans.

Grunde til, at du er blevet påvirket af neglesvamp:

- Fugtige rum og gulve, hvor mange går barfodet
- Du bruger for stramme eller stramme sko, der ikke trækker vejret
- Du har problemer med svedige - og fugtige fødder
- Du har allerede problemer med fodstfoden, der har spredt sig til dine negle

Undgå at blive påvirket af neglesvamp

For at minimere risikoen for at få neglesvamp, eller hvis du allerede har haft neglesvamp og ønsker at holde svampen væk, er der forskellige ting, du kan gøre.

Du kan holde fødderne rene og tørre. Hvis du dyrker en masse sport eller lader dine fødder svede, bør du skifte sokker ofte og bruge produkter, der transporterer fugt væk fra dine fødder, hvilket giver dine fødder et friskt og frisk klima at være i.

Hvis du bruser eller skifter i fugtige områder, hvor mange andre går barfodet, eller hvis du går i en swimmingpool, kan du bruge badesko til at beskytte dine fødder. HER kan du se alle vores badesko, der beskytter dine fødder, men også giver dem komfort og et bedre greb på glatte og glatte overflader.

- Vask dine fødder dagligt og tør grundigt, selv mellem tæerne
- Luft dine fødder uden sokker eller sko på fødderne
- Brug tørre, rene sokker
- Brug produkter som sokker og såler, der absorberer fugt væk fra dine fødder
- Brug badesko, når du opholder dig i omklædningsrum, svømmebassiner eller andre, offentlige fugtige områder.

For at slippe af med neglesvamp så hurtigt som muligt og opnå det bedste resultat, er det vigtigt, at du starter behandlingen så tidligt som muligt.

Her finder du forskellige neglesvamp behandlinger, der er specielt designet til at behandle svampen effektivt. Behandlingerne for neglesvamp har specifikke ingredienser, der får dem til at dræbe svampen i neglen, fjerne infektionen og forhindre dig i at pådrage sig en ny infektion.

Behandlingerne forhindrer også neglene i at flage, blive gule eller løsne.