• Fri fragt fra 599kr
  • Levering 1-3 hverdage
  • Sikker betaling via Klarna

Ømme trædepuder - smerter i forfoden

At have følelsen af ømme trædepuder eller opleve smerter i trædepuden er et almindeligt fodproblem, og det er et af de mest almindelige fodproblemer efter hælsmerter i Danmark. Størstedelen af dem, der lider af smerter i trædepuder eller smerter i forfoden, er kvinder.

Årsagen er, at det primært er kvinder, der bærer stramme sko, højhælede sko eller andre høje sko, der gør at kropsvægten hovedsageligt fordeles på trædepuderne. Når trædepuderne får så meget vægt på dem, synker forfodsknoglerne, og de omkringliggende ledbånd i foden svækkes. Hvilket betyder, at hele fodfodsstrukturen på foden kollapser og skaber et overtryk på trædepuden.

Imidlertid kan smerten og den ømme følelse også opstå på grund af flade sko, for folk der træner i flade sko eller har job, hvor du står og går meget. Men selv ens vægt kan spille en rolle, da det kan lægge for meget pres på fødderne.

Ømme trædepuder og smerter i forfoden kan opstå efter et par timer i for flade sko eller i høje hæle. Men følelsen af brændende trædepuder kan også mærkes efter at have brugt skoene i et par minutter.

For at lindre dit ubehag bør du gennemgå hvilke sko du bruger. Ved at bruge fodformede sko giver du dine fødder de rette forudsætninger. Hvor du får den støtte, komfort, plads og stødabsorbering, som du og dine fødder har brug for. Du kan også lindre den ømme og smertefulde følelse med skoindlæg.

Ved at bruge skoindlæg, der er bløde og pæne, giver du dine fødder komfort og samtidig genopretter den biomekaniske balance. Sålerne hjælper også med at støtte føddernes svang og fordeler din kropsvægt jævnt over hele foden, hvilket reducerer trykket på trædepuderne.

Afhængigt af hvilken slags sko du bruger, og hvordan dine behov ser ud, er der forskellige såler og indlæg for at lindre dit ubehag. Ved at klikke på hvert skoindlægs produktside, kan du læse mere om dem, og hvad de kan gøre for at hjælpe dig og lindre dine problemer. Så du kan gå pænere og bedre, uanset sko. 

141 produkter

141 produkter

Du har set 36 ud af 141 produkter