• Fri fragt fra 599kr
  • Levering 1-3 hverdage
  • Sikker betaling via Klarna

Ømme fødder og trætte fødder

Her finder du mange løsninger til både kæmning og trætte fødder, uanset hvilket fodproblem du har.

Ømme og trætte fødder er et almindeligt fodproblem. Årsagerne kan være mange og skyldes alt fra hård træning til meget stillesiddende. Eller efter en lang dag på arbejde, hvor du går og står meget uden god støtte, kan følelsen af træthed og ømhed nemt forekomme. Overbelastning i fødderne kan forårsage meget ubehag, men i de fleste tilfælde er det uskadelig.


DE MEST ALMINDELIGE ÅRSAGER TIL ØMME OG TRÆTTE FØDDER.

- Defekte sko
- Høj aktivitet
- Overbelastede fødder
- Nye sko
- Alder
- Graviditet
- Hårde gulve

Andre årsager kan også påvirke og kan være et problem som hælsporer og hælsmerter, Mortons syndrom, Haglunds hæl, hammertå, Hallux valgus og diabetes.


HVAD BETYDER ØMME OG TRÆTTE FØDDER?
Der er mange forskellige fodproblemer. De mest almindelige årsager til ømme og trætte fødder kan være forårsaget af smerter i buen eller i hælen. Smerter på ydersiden af foden. Hævede fødder eller brændende fødder. Men uanset årsagen er de mest almindelige tegn på ømme og trætte fødder en smertende, øm eller smertefuld følelse, der skaber ubehag. Du kan normalt lindre problemerne selv, men det er vigtigt først at finde ud af, hvor i foden det gør ondt at finde den rigtige behandling.

Løsningerne er mange og det er ved at finde de små metoder, der kan være med til at forebygge og minimere ømme og trætte fødder. I vores sortiment kan du vælge mellem alt fra  støttestrømper og sko til fodbade og fodpleje.

Der findes forskellige produkter med forskellige funktioner, hvor du blandt andet kan finde sko med ekstra bred læst for at reducere, at fødderne bliver klemt. Eller sko med rullesål, der bidrager til en mere effektiv måde at aflaste forreste fodsål. Støttestrømper giver også lindring til trætte og hævede fødder. Kompressionsstrømper er opdelt i forskellige klasser og fås i mange forskellige materialer og fine farver at vælge imellem.

Brug en stødabsorberende skosål, helst i gel, til at lindre dine fødder og reducere risikoen for problemer. Eller en fod bad kan også være energigivende og forfriskende for trætte fødder. Tag et varmt og behageligt fodbad i 10-15 minutter om aftenen for at give ny energi.

544 produkter

544 produkter

Du har set 36 ud af 544 produkter