• Fri fragt fra 599kr
  • Levering 1-3 hverdage
  • Sikker betaling via Klarna

Onde led

Har du vil finde produkter, der er designet til at give komfort og lindring til onde led.

I kroppen har vi flere forskellige led. Samlinger er den del af skelettet, hvor mindst to knogler smelter sammen. Leddene i vores kroppe er bygget sammen på forskellige måder, afhængigt af hvor de sidder i kroppen, og hvilken funktion leddet har. Så det er ikke underligt, at vi alle har problemer med ledsmerter nogle gange. For eksempel er det almindeligt at få smerter i leddene på grund af overbelastning eller på grund af infektioner som forkølelse eller feber. I tilfælde af overanstrengelse og infektion er ledsmerter harmløse, og det går normalt over efter hvile og genopretning.

Hvorfor har jeg smerter i leddene?

Hvis du har problemer med ledsmerter, kan det skyldes forskellige ting. Smeltning smerter i leddene kan skyldes slidgigt påvirker enkelt led. Der er også reumatologiske sygdomme, der kan forårsage smerter i leddene sammen med opsvulmet og øget varme. Gigt er også en sygdom, der kan skabe smerte i leddene. Årsagen er, at gigt kan klare betændelser i leddene, hvilket igen skaber smerte og ubehag.

Langsigtede smerter i muskler og led kan også skyldes fibromyalgi, smerten bevæger sig over store dele af kroppen og kan være vedholdende eller komme i perioder.  Gigt er en anden sygdom, der kan forårsage ledsmerter. Gigt er karakteriseret ved smerte, hævelse og rødme i en fælles – normalt i storet hun led. Hvis du har gigt og har brug for sandaler, sko eller andre produkter, der lindrer smerter og ubehag, kan du klikke HER.

Ledsmerter kan også være et symptom forbundet med andre sygdomme som langvarig stress og depression.

-Forskellige sygdomme som slidgigt, reumatisme, fibromyalgi &gigt.  
-Overexertion
-På grund af infektion i kroppen
-Forbundet med stress
-På grund af depression

Hvis du har tilbagevendende problemer med ledsmerter, eller ledsmerter, der er vedvarende og ikke over, bør du søge pleje for at finde ud af, hvorfor du har ledsmerter.

Problemløsningsprodukter til onde led

Alle vores produkter er nøje udvalgt af vores fysioterapeut, og alle produkter i denne kategori er designet til enten at lindre leddene, øge komforten for hele kroppen, modvirke fælles overanstrengelse eller modvirke forskydning.

Derfor finder du produkter i denne kategori, der både er support og beskyttelse, liniment og aflastning af sko og sandaler. Hvis du undrer dig over, hvilke eller hvilke produkter der passer til dig, er du meget velkommen til at kontakte vores kundeservice – og vi hjælper dig med at finde det produkt, der passer til dig og dine behov.

92 produkter

92 produkter

Du har set 36 ud af 92 produkter