• Fri fragt fra 599kr
  • Levering 1-3 hverdage
  • Sikker betaling via Klarna

Sprukne hæle & hælrevner

Her finder du produkter, der heler sprukne hæle og behandler hælrevner.

Har du problemer med hælrevner eller sprukne hæle? Revner på hælene er et fælles fodproblem, og det kan påvirke nogen. Hælrevner og sprukne hæle er forårsaget til at være tør og hud dannet på kanten af hælen. Endelig bliver huden så tør og hård, at den revner. Det er almindeligt, at den revnede hud på hælene bliver misfarvet og kan se gullig ud.

Hvis du har tørre eller sprukne hæle, skal du starte behandlingen så hurtigt som muligt. Hælrevner kan føre til mere alvorlige problemer såsom infektioner. Når du har revner i hælene, kan de også bløde, og dette kan få bakterier til at finde vej ind og dermed forårsage infektioner.

Symptomer Heel revner
-Huden på hælen revner
-Huden, hvor hælen har revner kan skabe smerte og / eller ubehag.

Hvorfor opstår sprukne hæle og hud revner?
 Den mest almindelige årsag til, at du lider af hælrevner er fordi dine fødder hud ikke får nok fugt. Når huden bliver tør på hælene, er det nemt for revner at dukke op. Hælpudenønsker automatisk at udvide sig udad, når vi indlæser den, hvilket betyder, at når du har tør hud på hælene, er den ikke fleksibel nok til at udvide sig, og den revner.

Tørheden af føddernes hud kan skyldes flere forskellige grunde:

-Dehydrering eller drikke for lidt vand
-Fødder er vådei lang tid og ofte
-At du ikke regelmæssigt giver dine fødder fodpleje eller smøre dem med fodcreme-Koldt
vejr, der tørrer ud huden
-Brug af dehydrerede produkter som skarpe sæber, der tørrer ud i huden

Men det er også almindeligt at have problemer med sprukne hæle, hvis du har diabetes, psoriasis, eksem eller svampeinfektioner. Hvis du har diabetes, er det vigtigt, at du vælger fodplejeprodukter fra denne kategori, der har etiketten "egnet til diabetikere". Her kan du også se fodpleje, der er designet til dem, der er diabetikere.

Behandl hælrevner og revnet hud på hælene

For at behandle tør hud, revnet hud og hælrevner, bør du gennemgå din fodpleje og begynde at smøre dine fødder dagligt. Men der er flere ting, du kan gøre for både at behandle revnerne og forhindre, så der ikke er mere:

-God fodhygiejne og kontinuerlig fodpleje
-Tør dine fødder grundigt efter brusebad og bad
-Smør dine fødder dagligt
-Skift sokker dagligt
-Luft dine fødder

Produkter til behandling af hælrevner og sprukne hæle

Fodcremer til sprukne hæle

For at behandle hælrevner og sprukne hæle, skal huden gøres blød og glat igen. Dette er vigtigt for at forhindre hård hud fra at føre til hælrevner. For at behandle dem kan du bruge fodcremer, som du ser i denne kategori – da de er tilpasset til brug i hælrevner.

De forskellige cremer har specifikke egenskaber og stoffer, der er venlige mod huden og gør den blød og glat igen. De fugtgivende stoffer i cremerne tilføjer en naturlig fugt til huden, der dybt trænger ind og behandler den tørre hud.

Fodfil ved sprukne hæle

Du kan også bruge fodfiler til sprukne hæle er ergonomisk tilpasset og gøre det lettere at få adgang til den buede form af hælen og har et praktisk håndtag, der kan udvides.

Filen gør det muligt for ny, sund hud at dukke op under det skadelige område. Det er dog ekstremt vigtigt ikke at indgive åbne, blødende og smertefulde revner. Det er også vigtigt, at du holder op med at bruge, hvis huden bliver øm eller betændt. Du bør også være forsigtig med arkivering, hvis du er diabetiker, eller hvis du har dårlig blodcirkulation.

Husk at give dine fødder med regelmæssig fodpleje og pleje med fodplejeprodukter. Ved at bruge fodplejeprodukter holder du dem både friske og sunde.