• Fri fragt fra 599kr
  • Levering 1-3 hverdage
  • Sikker betaling via Klarna

Tørre fødder

Har du tørre fødder? Her finder du de produkter, der gør dine fødder bløde igen.

Hvad er tørre fødder?

Tørre fødder er lige som det lyder, det betyder, at huden på fødderne er tør, og det er også almindeligt, at huden er hård, og huden på fødderne kan endda have revner. Tørre fødder er et fælles fodproblem, der kan påvirke alle. Men hvis du har tørre fødder, er det vigtigt, at du løser problemet, så det ikke bliver værre og skaber yderligere problemer.

Hvis huden bliver tør, kan det skabe smertefulde og smertefulde revner i huden. Revnerne kan igen bløde og i værste fald endda blive smittet. Derfor er det vigtigt, at hvis du har problemer med tørre fødder, at du forsøger at behandle huden og gøre den blød igen.

Hvorfor får jeg tørre fødder?

Tørre fødder kan alle få på et tidspunkt, især i de varmere tider af året. Det er almindeligt at føle, at dine fødder er tørre om sommeren. Den tørre og varme luft gør allerede tør, hård og tyk hud på fødderne endnu tørrere. Det betyder, at huden på fødderne er også i risiko for hud revner danner, og at du vil have problemer med hæl revner.

Du kan også få tørre fødder på grund af stramme og ubehagelige sko, men den tørre hud kan også forekomme i forbindelse med overvægt og stillesiddende arbejde. Det er også almindeligt at få tør hvordan på dine fødder, som du bliver ældre, årsagen er, at presset på dine fødder stiger i årenes løb, mens huden selv bliver tørrere.

Hvordan slipper jeg af med tørre fødder?

Tørre fødder kan lindres ved at forhindre dehydrering med fugtgivende fodcremer efter rengøring. Dette holder også huden fugtet og smidig. Tør hud på fødderne kan også behandles med en skræl creme eller ved forsigtigt at fjerne den tørre hud. I denne kategori finder du produkter, der er specielt skabt til at lindre og behandle problemer forbundet med tør hud.

Undgå tør hud på fødderne og hold fødderne bløde
For at undgå tør og hård hud på fødderne er det vigtigt, at du har god fodhygiejne og passer dine fødder kontinuerligt. Smør dine fødder med en blødgørende fodcreme regelmæssigt og brug fodfiler til at arkivere den hårde, døde hud. Dette holder dig vejrtrækning blød og undgår forskellige fodproblemer såsom tørre fødder, hård hud og hæl revner.

Hvis du har diabetes og har tørre fødder, anbefaler vi de produkter, der har etiketten "Egnet til diabetikere", kan du også se alle produkter, der er tilpasset diabetikere HER