• Fri fragt fra 599kr
  • Levering 1-3 hverdage
  • Sikker betaling via Klarna

Arbejdssandaler for mænd

Giv dine fødder stabil og aflastet komfort på arbejdet med funktionelle herrearbejdssandaler. Vores udvalg af arbejdssandaler tilbyder stabil komfort til alle mænd, der arbejder i både udendørs og indendørs miljøer og beskytter fødderne mod stress og skader.

Her finder du robuste arbejdssandaler til mænd, der kan tåle slid og hårdt arbejde samt slankere og mere klassiske modeller med eksempelvis to stropper, der egner sig godt til arbejde indendørs, fx i pleje, omsorg, skole eller til kontor- eller butiksarbejde.

At bruge de rigtige sandaler til dit job kan gøre en stor forskel for din hverdagskomfort. En stabil sandal med dæmpende fodseng kan forebygge hævede fødder, ømhed og fodsmerter, der ellers nemt kan opstå ved længerevarende stress i ubehagelige sandaler eller sko. Vælg en model med en stabil konstruktion, der samtidig giver letvægtskomfort og effektiv stødabsorbering.

I vores udvalg af arbejdssandaler finder du forskellige styles til ethvert behov, i materialer af høj kvalitet som læder eller funktionelle syntetiske materialer. Uanset model har sandaler høj ventilation og forhindrer dine fødder i at blive unødigt varme og svedige. De fleste fodsenge er desuden lavet af naturlige materialer som læder, ruskind eller syntetisk mikrofiber med antibakterielle egenskaber, der effektivt transporterer fugt væk og giver en behagelig fornemmelse for fødderne.

Vælg en arbejdssandal, der passer til dit fag og tænk over ergonomien - for den bedste komfort skal sandalerne have støtte til den buede fod for at give den bedste trykfordeling, og har du et erhverv, hvor du går meget, kan det være behageligt at have en sandal med flere justerbare stropper og en hælrem , som får sandalen til at sidde fast på foden og bidrager til et afslappet skridt uden anstrengelse.

35 produkter

35 produkter

Du har set 35 ud af 35 produkter