• Fri fragt fra 599kr
  • Levering 1-3 hverdage
  • Sikker betaling via Klarna

Ergonomiske sandaler

Her finder du ergonomiske og ortopædiske sandaler, der giver dine fødder de rette forudsætninger.

Alle sandaler i denne kategori er nøje udvalgt af vores fysioterapeut, og alle modeller har enten en ergonomisk eller ortopædisk indlægssål. Det betyder, at sandalerne er specielt designet til at give dine fødder komfort, støtte, aflastning og en mere behagelig gang. Der er dog også modeller, der er tilpasset til at lindre problemer og smerter i forbindelse med forskellige fodproblemer. I denne kategori kan du bruge filtrene til at finde de sandaler, du leder efter.

Hvorfor vælge ergonomiske eller ortopædiske sandaler?

At vælge sandaler, der er designet med dine fødder i tankerne, har flere fordele. Udover at give dine fødder komfort, hjælper sandalerne også hele kroppen, da indlægssålen i sandalerne modvirker fejlbelastninger, skaber en bedre kropsholdning og giver fødderne en ideel base at gå og stå på. Men der er flere grunde til at bruge fodvenlige sandaler:

  • Komfort: Ergonomiske sandaler er omhyggeligt designet for at give dine fødder komfort og en behagelig base at gå og stå på. Derfor har mange modeller en støddæmpende indlægssål eller en blød indersål, der reducerer trykket på dine fødder og giver en behagelig, aflastende følelse.
  • Støtte: Sandalerne har en ergonomisk eller ortopædisk indlægssål, hvilket betyder, at de har en anatomisk form for at give dine fødder den støtte, de har brug for. For eksempel kan en sandal have svangstøtte, hvilket betyder, at sandalerne støtter og aflaster svangen. Ved at give fødderne korrekt støtte aflaster det fødderne og lindrer samtidig problemer som fodsmerte og ømme, trætte fødder.

______

Forskellen mellem ergonomiske og ortopædiske sandaler

Da man betegner sandaler som ergonomiske eller ortopædiske, undrer du måske over, hvad forskellen er? Man kan sige, at det er to forskellige typer sandaler - selvom de ser ens ud i udseende og har lignende designs. Men sandalerne har forskellige fokuspunkter og formål:

Ergonomiske sandaler: Er primært designet for at give fødderne komfort og samtidig forebygge fodproblemer. Derfor har disse typer sandaler ofte en anatomisk indlægssål, der er designet med hensyn til fods naturlige form og bevægelse. De inkluderer også funktioner som støddæmpning, bløde såler og en rummelig pasform, der giver dine fødder den plads, de har brug for.

Ortopædiske sandaler: Er generelt designet til at lindre og behandle forskellige fodproblemer som overpronation, underpronation, hælspore og belastningsproblemer, der er forbundet med fødderne. Derfor er det almindeligt, at ortopædiske sandaler har en udskiftelig indlægssål, så du kan bruge dine egne specialdesignede indlægssåler i sandalerne.

Så kort sagt kan man sige, at ergonomiske og ortopædiske sandaler er specielt skabt for at give dine fødder de bedste forudsætninger og dermed øge komforten for hele kroppen. Derfor passer denne type sandal til dig, der for eksempel har problemer med: hælspore, hælsmerter, fodsmerte, ømme, trætte fødder, nedsat mobilitet, overpronation eller supination.

Hvis du har brug for hjælp til at vælge sandal, er du velkommen til at kontakte vores kundeservice, vi hjælper gerne.

 

182 produkter

182 produkter

Du har set 36 ud af 182 produkter