• Fri fragt fra 599kr
  • Levering 1-3 hverdage
  • Sikker betaling via Klarna

Herresandaler

Herresandaler, der er behagelige og passer lige så godt ude som inde finder du hos os. Med eller uden hælrem, sandaler, der er stilfulde og samtidig tro mod dine fødder. Det er ekstra lækkert at have sandaler på, når det er varmt, men som indendørssko passer sandalen perfekt hele året rundt. Hos os finder du sandaler til alle lejligheder og de har det til fælles, at de er behagelige og rare at gå og stå i.

Du kan finde klassiske sandaler med to eller tre stropper her. Anatomisk fodseng med buet fodstøtte, cupped hæl- og tågreb gør dit skridt mere afslappet og forhindrer træthed.

Sandaler med bredere læst og lidt ekstra plads fås her. Nogle modeller har også en udtagelig sål og ekstra lange stropper, der kan klippes til for at få den rigtige størrelse.

Ønsker du sandaler med blød fodseng, kan du finde dem her, både med og uden hælrem.

Sandaler med til mænd

Sandaler, der sidder behageligt på foden og giver god støtte, mindsker træthed i både ben og fødder. Overdel i læder eller ruskind, med eller uden hælrem, god stødabsorbering og behagelig fodseng.

Lædersandaler til mænd

Her finder du vores herresandaler i læder. Komfortabel, stilfuld og autentisk.

Vandresandaler til mænd

Robuste sandaler til vandreture, der har en hælrem til at holde dem fast på foden, en ydersål med godt greb og en fodseng, der giver god støtte og stødabsorbering.

39 produkter

39 produkter

Du har set 36 ud af 39 produkter