• Fri fragt fra 599kr
  • Levering 1-3 hverdage
  • Sikker betaling via Klarna

Sandaler med hælrem

Sandaler med hælrem giver dig bedre stabilitet og er velegnet til dem, der gerne vil have sandalerne til at sidde fast på foden. Passer især godt, hvis du skal gå lange strækninger i varieret terræn eller have sandaler på på arbejdet, hvor du går og står hele dagen. Justerbare stropper gør sandalerne ekstra fleksible og garanterer den bedste pasform. Her finder du en række forskellige modeller med hælrem og nogle har også en hælkappe for ekstra stabilitet. Sandaler med lange stropper passer til dig der har brug for lidt mere plads i sandalerne, måske har du hævede fødder og har svært ved at finde sandaler der passer, så kan vi hjælpe dig. Sandaler med udtagelige fodsenge fås også, så du kan sætte dine egne såler i, hvis du vil.

Komfortable sandaler med hælrem
Flotte sandaler, der er lette og fleksible med en blød fodseng i memory foam, der giver god støtte og aflastning, du finder dem her.


Sandaler med hælrem af højeste kvalitet
Minfot sandaler Kattvik er sandaler med hælrem, der er robuste og stabile, af højeste kvalitet. Fodseng, der er anatomisk designet og er aftagelig, så du kan lægge dine egne indlæg i, hvis du vil. Fodsengen er blød med en let støtte forfodsstøtte. Polstrede stropper og den bløde fodseng gør sandalerne velegnede til dem med flade fødder. Du kan finde sandalerne her.

98 produkter

98 produkter

Du har set 36 ud af 98 produkter