• Fri fragt fra 599kr
  • Levering 1-3 hverdage
  • Sikker betaling via Klarna

Sandaler med lukket tå

Funktionelle sandaler med lukket tå er et glimrende valg til dem, der ønsker en behagelig og praktisk sandal til fx udendørsaktiviteter og vandreture, men også til hverdag eller på arbejde, hvis du har brug for ventileret komfort, der stadig giver lidt beskyttelse over tæer.

På naturvandringen kan sandaler med dækket tå beskytte dine fødder mod sten, grene, rødder eller andre ting, du måtte støde på under gåturen, samtidig med at de giver dig et luftigt klima med deres ventilerede design.

Udover deres beskyttende funktion giver vores sandaler med hel tå også god og behagelig støtte til fødderne med anatomiske fodsenge, mange med en stødabsorberende komfort, der gør dem velegnede til dig, der står, går og er meget på farten i hverdagen. Lige så perfekt på arbejdet som hjemme i haven eller på sommerens gå- og vandreture.

Sandaler med delvis dækket eller hel tå har ofte flere justerbare stropper både over foden og rundt om hælen, for at give dig gode justeringsmuligheder og en optimal individuel pasform. Det betyder, at sandalerne vil sidde fast og stabilt på foden og være med til at gøre dit skridt glat og afslappet. De er behagelige at have på i længere perioder og det anatomiske design giver en mere jævn trykfordeling og mindsker belastningen og mindsker risikoen for at lide af træthed i fødderne.