• Fri fragt fra 599kr
  • Levering 1-3 hverdage
  • Sikker betaling via Klarna

Badesko

Her finder du badesko, der giver dine fødder komfort, beskytter dine fødder og giver dig bedre greb på våde og glatte overflader.

Badesko er for alle, der kan lide at tilbringe tid ved poolen eller på stranden. Uanset om du leder efter badesko for at beskytte dine fødder mod varm sand, skarpe sten eller bare for at holde dem tørre, har vi de badesko, du har brug for. Vi har et stort udvalg af badesko, både til damer, børn og herrer. Badeskoene fås i forskellige materialer, farver og størrelser - for at passe til alle behov og stilarter.

Du kan bruge skoene både indendørs, på stranden og ved poolen. De er designet til at modstå vand og er lavet af slidstærke materialer, der sikrer, at dine fødder er beskyttet. Nogle badesko fungerer også som "barfodssko", der følger dine fødders form og giver en herlig følelse af frihed, samtidig med at du får godt og stabilt greb.

Fordele ved badesko:

  • Beskytter dine fødder mod skarpe genstande på stranden og varm sand
  • Giver en dejlig sommerfornemmelse og frihed for dine fødder
  • Kan bruges både indendørs og udendørs ved poolen eller på stranden
  • Minimerer risikoen for at glide på glatte og våde overflader
  • Lavet af materialer, der tåler vand og tørrer hurtigt

Vores badesko fås i forskellige typer og er tilpasset forskellige aktiviteter som svømning og vandlege, men de gør det også lettere at gå på stenede strande eller glatte klipper, da du får bedre greb. Perfekte at tage med på ferie, hvis du skal bade i havet, hvor du skal gå over sten for at komme ned i vandet.

Hvis du har brug for hjælp til at vælge badesko, kan du kontakte vores kundeservice, vi hjælper dig gerne med at finde den model, der passer dig og dine fødder bedst.

36 produkter

36 produkter

FitKicks-mens-edition-navy.jpg

FitKicks Herr Navy

174 kr.
349 kr.
FitKicks-mens-edition-black.jpg

FitKicks Herr Black

174 kr.
349 kr.
FitKicks-damskor-turkos.jpg

FitKicks Dam Turquoise

174 kr.
349 kr.
FITK-GRY_1.jpg

FitKicks Dam Gray

174 kr.
349 kr.

Du har set 36 ud af 36 produkter