• Fri fragt fra 599kr
  • Levering 1-3 hverdage
  • Sikker betaling via Klarna

Sko med Scholl Biomechanics-teknologi

Scholl Biomechanics er sko, der har Scholls unikke Biomechanics sål, der er blevet kendt over hele verden for at aflaste led og lindre smerter i hæle, vrist og knæ. Ud over at lindre smerte er Scholls biomekaniske sål også blevet kendt for at aflaste led, reducere tryk på fødderne, give mere komfort og bidrage til at holde foden i korrekt position.

Årsagen til, at fodsålen har sin succeshistorie, er dens integrerende system. Fodsålen har en Tri-Planar Motion Control, som er klinisk udviklet i samarbejde med fodterapeuter. Sålen er anatomisk designet til at lindre smerter, opretholde fodens korrekte holdning og position. Takket være sålens unikke design, hjælper den også ved pronation, hvilket giver foden en mere naturlig position. Scholl Biomechanics teknik er effektiv til at reducere konsekvenserne af overpronation og forskellige lidelser forbundet med pronation.

Da sålen er skabt til at yde støtte, komfort og aflastning, giver den også stabilitet til hele foden. Hvilket gør det mere behageligt og lettere at både gå og stå. I dag er Scholl Biomechanics sko tilgængelige over hele verden og har hjulpet tusinder af mennesker med at slippe af med smerter og lindre deres fodproblemer.