• Fri fragt fra 599kr
  • Levering 1-3 hverdage
  • Sikker betaling via Klarna

Luftige sko

Her finder du komfortable, luftige sko, der er perfekte til varme dage og til dem, der nemt bliver varme, eller sveder på fødderne.

Alle sko i denne kategori har luftige egenskaber. Hvilket betyder, at skoene har et materiale eller en funktion, der tillader frisk luft at blive lukket ind gennem skoene, mens den varme luft lukkes ud. Det giver fødderne et sundere og friskere klima at være i. På den måde minimeres også risikoen for, at fødderne bliver for varme, svedige og begynder at lugte af fodsved.

Vores luftige sko fås til både kvinder og mænd, og de fås i flere forskellige materialer. Vores luftige sko kan bruges til hverdag, på arbejde, til gåture eller til fysiske aktiviteter. Skoene fås også med udtagelig fodseng og i forskellige belastninger, alt efter om du skal bruge sko til brede eller smalle fødder.

Alle vores luftige sko er udvalgt og prøvet af vores fysioterapeut. Derfor er der også de luftige sko med forskellige funktioner og materialer. For at give dine fødder komfort, men også løse forskellige fodproblemer såsom svedige fødder, ildelugtende fødder, trætte fødder, hallux valgus, hælsmerter og hammertå.

Vi har luftige sko fra flere forskellige mærker og har du brug for hjælp til at vælge hvilken luftig sko der passer til dig, kan du kontakte vores kundeservice, vi hjælper dig gerne med at finde de sko der passer til dig og dine behov. 

Luftige sko som arbejdssko

Hvis du oplever, at dine fødder hurtigt bliver svedige på arbejdet, kan du i stedet erstatte dine sko med et par luftige sneakers. Hvilket giver dine fødder et mere behageligt klima at være i gennem hele arbejdsdagen.

Åndbare sko, der ikke har et luftigt design

Hvis du vil have sko, der ånder, men ikke ønsker, at de skal være luftige – eller at huden på dine fødder skal være synlig i skoene. Sådan anbefaler vi sko i Gore-tex. Gore-tex er et materiale, der både er åndbart og vandtæt. Gore-Tex er en slags membran, der er tynd og har over 9 milliarder porer. Som lukker fugt ude og holder dine fødder tørre. Men membranen afgiver også varm luft og damp, hvilket betyder, at overskudsvarme fra fødderne frigives - og dine fødder får et tørt og behageligt klima at være i. HER kan du se alle vores vandtætte sko med Gore-Tex.

74 produkter

74 produkter

Du har set 36 ud af 74 produkter