• Fri fragt fra 599kr
  • Levering 1-3 hverdage
  • Sikker betaling via Klarna

Sko med drop

Her finder du fodformede sko med drop.

Sko med drop (eller dropp, som det også er stavet) er sko, der har en højdeforskel mellem skoens hæl og forfod. For eksempel, hvis et par sko har en 15 mm høj hæl og forfoden er 5 mm tyk, betyder det, at skoene har et drop på 10 mm.

Sko med drop er skabt til at give et mere naturligt skridt, og derfor er skoene blevet populære inden for løb. Derefter skaber sko med en drop et mere naturligt løbetrin og dermed en bedre løbefornemmelse. Droppet hjælper dig med, at lande på forfoden i stedet for på hælen. Det skaber et mere effektivt og løbetrin.

Sko med drop kræver dog, at du er en erfaren løber, hvis du vælger sko med meget drop, og ikke er vant til det, kan det for eksempel føre til overbelastningsskader. Dette skyldes, at sko med et lavere drop skaber en større belastning på musklerne, især i fødder og underben.

Men fordelen ved drop er, at det også styrker dine muskler og gør dig stærkere som løber.

Drop er tilgængelige i forskellige kategorier: lavt drop, medium drop og højt drop. Det mest almindelige er at bruge sko med medium drop. Hvis du vil bruge sko med lavere dråbe, skal du sænke droppet gradvist, og ikke bare gå fra meget højt til meget lavt. for at undgå skader og overbelastning.

Sko med et højt drop er derimod en fordel, hvis du f.eks. Har problemer med hælen eller læggene, eller hvis du lander tungt på din hæl, når du løber eller går.

43 produkter

43 produkter

Du har set 36 ud af 43 produkter