• Fri fragt fra 599kr
  • Levering 1-3 hverdage
  • Sikker betaling via Klarna

Sko med rullesål

Aktiver og styrk kroppen med funktionelle sko med rullesål.

Oplev en anderledes måde at gå på med sko, der aktiverer din krop og samtidig giver en effektiv aflastning. Med runde, ustabile såler bliver din gåstil blød og skånsom for både fødder, ryg og led. Oplev funktionelle sko fra kendte mærker som MBT, Joya og Rollingsoft, med forskellige typer teknologier til en naturlig rullende bevægelse i dit skridt.

Vidste du, at den ikoniske runde sål har en positiv effekt på kroppen?

- Forbedret balance
- Forbedret kropsholdning
- Forbedret cirkulation
- Reducerede rygsmerter
- Styrket muskler gennem øget muskelaktivitet
- Reduceret hælsmerter

Sko med rullesål er ideelle til dig, der står og går meget, fx i dit arbejde, på hårde gulve og overflader.

Teknologien fremmer en naturlig rullende bevægelse i dit skridt, som er skånsom mod ryg og led, samtidig med at det bidrager til en forbedret og mere afslappet holdning. Musklerne aktiveres på en anden måde i forhold til når du går i almindelige sko og den øgede muskelaktivitet er med til at styrke kroppen. Du forbedrer også din balance og cirkulation.

Runde såler er også med til at fordele trykket over hele fodens overflade, mens du går, for optimal stødabsorbering og reduceret tryk på følsomme punkter som hæl og forfod, hvor overbelastning er almindelig. Ved problemer med fx hælsmerter eller hælspore (plantar fasciitis) kan sko med rund sål være med til at lindre og give dig mere komfort i skridtet.

36 produkter

36 produkter

Du har set 36 ud af 36 produkter