• Fri fragt fra 599kr
  • Levering 1-3 hverdage
  • Sikker betaling via Klarna

Vinterstøvler

Find dine nye trofaste ledsagere i vinterkulden blandt vores vinterstøvler. Som indbygger i Skandinavien er et par robuste og varme vinterstøvler et must i enhver garderobe. Med funktionelle egenskaber får du god beskyttelse mod både kulde, sne og udskridning, klar til at gå en tur uanset vejret.

Varmforet komfort

Når termometeret støt kryber mod nul, og sneen dækker jorden, er det afgørende at holde dine fødder varme og komfortable – under disse forhold er varmforede vinterstøvler din bedste ven. I vores udvalg finder du støvler med varmende foer i uld eller fleece og andre syntetiske materialer, alt efter hvad du foretrækker. Foret bidrager til isolering og holder kulden ude. Derudover får du en ekstra blød og polstret komfort takket være foret. Du kan med andre ord nyde vores vinterlandskab uden at skulle tænke på frosne eller stive fødder!

Skridsikre såler

Prangende, sjap og hærdede iskapper er en konstant udfordring under den skandinaviske vinter. Reducer risikoen for skrid- og faldskader ved at vælge vinterstøvler med en eller anden form for skridsikker teknologi. Hos os finder du varme støvler med udfoldelige knopper, der er praktiske ved pludselige vejrskift, og som du kan bruge både indendørs og udendørs, eller modeller med andre grebsvenlige teknologier, såsom Vibram, gummispyd eller anden type af mønstersporing, der giver et forbedret greb. Hvordan ydersålene på dine vinterstøvler ser ud, spiller en afgørende rolle for, hvor godt du får fat i sne, is og andre glatte underlag.

Vandtæthed

En stor del af vinteren er sjap og snavsede veje og gangstier. Vælger du en vinterstøvle med en eller anden form for vandtæt membran, kan du holde det våde væk – og dine fødder tørre. Mange vinterstøvler er designet med Gore-Tex eller andet vandtæt materiale og smarte sømme for at forhindre fugt i at trænge ind. Vandtætte vinterstøvler er særligt gavnlige under længere gåture, hvor det er vigtigt at undgå våde fødder, som kan føre til, at de både føles kolde og stive.

Isolering

At holde varmen i vinterstøvlerne er A og O. Udover varme foer er mange vinterstøvler designet med en eller anden form for isolering i sålen, der beskytter mod kulden nedefra. Overvej også at vælge en støvle, hvor snøringen er stram og har en god pløs, dette er med til at give en tæt pasform som igen forhindrer kulde og eventuel sne eller fugt i at trænge ind i støvlerne.

De vigtigste egenskaber, når det kommer til at vælge den rigtige vinterstøvle er, at de har et varmt foer, en eller anden form for grebsvenlig teknologi og muligvis vandtæthed til at klare de hårdeste og vådeste vinterdage. Nyd vinteren, gåture og andre udendørsaktiviteter med vores højkvalitets vinterstøvler fra flere forskellige kendte mærker.

56 produkter

56 produkter

Du har set 36 ud af 56 produkter