• Fri fragt fra 599kr
  • Levering 1-3 hverdage
  • Sikker betaling via Klarna

Indlægssåler

Aflast og støt fødderne med indlægssåler baseret på moderne ortopædisk teknologi og design. Her finder du et nøje udvalgt sortiment af funktionelle indlægssåler til sko, der kan hjælpe dig med at opnå et mere behageligt og aflastet skridt uden smerter i fødderne.

Enkel fodkorrektion

Ortopædiske indlægssåler er primært designet til at hjælpe ved forskellige fodproblemer ved at korrigere fodens stilling. Indlæggene har som hovedfunktion gennem korrektionen at genoprette og opretholde fodens naturlige mekanik for at reducere fejlagtig eller unødvendig belastning på både led og muskler.

Et eksempel er indlægssåler til pronation eller supination, hvor formålet med indlægget er at korrigere fodens position fra bunden for at forhindre, at foden falder for meget indad eller udad og dermed modvirke den fejlagtige belastning.

Alsidig & brugervenlig

At bruge ortopædiske såler er ikke kun for dem med eksisterende fodproblemer, men mange vælger også at bruge indlæggene forebyggende - både for at forbedre komforten i hvert skridt og for at forebygge problemer. Hvis man er opmærksom på behovet for en bestemt støtte, selvom man ikke oplever nogen problemer, f.eks. at have en lav eller høj fodvange, kan man vælge at bruge sålerne for at opretholde fodens komfort og sikre en fortsat korrekt gang i hverdagen.

De ortopædiske skoindlægs alsidighed gør, at de passer i alle typer sko til forskellige lejligheder og behov. Det er nemt at integrere indlæggene uden at skulle gå på kompromis.

Materiale & teknologi

Indlægssålerne i vores sortiment er udviklet med ortopædisk teknologi som grundlag for at sikre, at dine fødder får optimal komfort uanset behov. De er fremstillet med høj kvalitet og innovative materialer for at kunne tilbyde optimal støddæmpning og støtte, der skal være behagelig og holdbar selv ved langvarig brug.

Individuel tilpasning & modificering

En anden fordel ved ortopædisk designede såler er, at de ofte kan tilpasses individuelt for at give så personlig støtte til fødderne som muligt. Indlæggene i vores sortiment er dog ikke tilpasselige fra bunden, men kan i visse tilfælde modificeres gennem omformning og slibning - vælg i så fald produkterne fra Bauerfeind for denne mulighed.

At finde det rette materiale og støtte, der passer til dine behov, vil bringe dig langt. Ønsker du vejledning, hvis du overvejer, hvilke indlæg der er mest rigtige for dig? Kontakt i så fald vores kundeservice for vejledning!