• Fri fragt fra 599kr
  • Levering 1-3 hverdage
  • Sikker betaling via Klarna

Indlæg for platfod

Optimer dit trin med indlæg til platfod og fremme en sundere kropsholdning i hverdagen.

Vores skosåler til platfod er omhyggeligt designet og udvalgt for at give dig støtte, der løfter og øger komforten. Ved platfod har du principielt en fodflade med mere eller mindre fuld kontakt med underlaget – du har derfor ingen mærkbar opbygning i fodbuen.

For at lindre og forebygge træthed eller smerter i forbindelse med platfod er det en god idé at vælge skoindlæg til platfod, der giver dig let støtte i svangen for at reducere belastningen.

Hvilke indlæg skal jeg vælge til min platfod?

Det er vigtigt ikke at opbygge for meget med for kraftig støtte, da foden ikke er vant til det. At vælge et indlæg med moderat støtte til hele foden plejer at være det bedste alternativ og giver tilstrækkelig støtte. Sørg også for, at sålerne har en let konkav design; det hjælper med at "holde sammen" om foden og giver en mere stabil fornemmelse, når du går.

Sålerne til platfod, du finder i vores sortiment, er af høj kvalitet med anatomisk komfort og passer til de fleste sko og til de fleste formål i hverdagen, hvilket giver dig alsidighed og fleksibilitet. Har du brug for aflastning, når du arbejder eller løber, findes der platfodsinlæg, der passer godt både til arbejde og sport. Du kan vælge en specifik sål til hver type sko, eller hvis du finder en, der passer til alle dine aktiviteter, kan du nemt flytte den mellem forskellige sko.

Oplev forskellen med vores indlæg til platfod og vælg en mere behagelig hverdag!