• Fri fragt fra 599kr
  • Levering 1-3 hverdage
  • Sikker betaling via Klarna
pedag-sneaker-magic-step-memory-foam.jpg
pedag-sneaker-magic-step-memory-foam.jpg
sneaker-memory-foam-pedag-step.jpg

Pedag Sneaker Magic Step Memory Foam

229 kr.

Størrelse

Sendes inden for 1-3 hverdage

  • truckLevering 1-3 hverdage
  • truckFri fragt fra 599 kr
  • truckÅbent køb i 30 dage

Produkt beskrivelse

Specifikationer

Anmeldelser

Stødabsorberende skoindlæg i bambusfrotté med memoryskum fra Pedag, specielt velegnet til brug i sneakers for ekstra komfort. Memory foam er et blødt og formbart skum, der følger din fods individuelle form og dermed giver en base, der er optimal for dine fødder.

Sko-indlægssålen er desuden anatomisk formet med indbygget svangstøtte, polstret hælpude og en forfodspude, der er med til at give anstrengte fødder støtte og aflastning, fx ved sænket forfodsbue.

Memory-skummet er mærkbart blødt og dæmper skridtet, når du går, hvilket hjælper med at aflaste foden og beskytter rygsøjlen og hovedet ved effektivt at absorbere stød.

Sulorna er velegnet til dem, der har problemer med
- Sænket forfodsbue
- Flade fødder
- Svedige fødder
- Omma og trætte fødder
- Mortons syndrom
- Følsomme fødder

En pakke indeholder et par sulor.
Produceret i Tyskland

Skoindsatsen har et ydre lag af bambusfrotté som er absorberende og sikrer et hygiejnisk klima i dine sko, hvilket gør at dine fødder forbliver tørre og friske.

Mange sneakers, for eksempel Converse, har som regel flade indlægssåler, der nemt giver anledning til overbelastede fødder og ømme hæle – så er et støttende skoindlæg som dette redningen. At give fødderne en let støtte øger mærkbart komforten og giver foden mere stabilitet. Pedag Sneaker Magic Step passer også godt i andre typer sko, hvor du føler du har brug for ekstra støtte, dæmpning og stabilitet.

Skosålen skal luftes efter brug.