• Fri fragt fra 599kr
  • Levering 1-3 hverdage
  • Sikker betaling via Klarna
biomechanics-sulor-skoinlagg-scholl-pronation.jpg
Scholl Biomechanics
biomechanics-sulor-skoinlagg-scholl-pronation.jpg
biomechanics-sulor-skoinlagg-scholl.jpg

Scholl Biomechanics Shoe Inserts

285 kr.

Størrelse

Sendes inden for 1-3 hverdage

  • truckLevering 1-3 hverdage
  • truckFri fragt fra 599 kr
  • truckÅbent køb i 30 dage

Produkt beskrivelse

Specifikationer

Anmeldelser

Scholl Biomechanics Shoe Inserts er succesfulde indlægssåler fra Scholl, der har hjulpet tusindvis af mennesker over hele verden med at lindre smerter og afhjælpe deres fodproblemer. 

Sålerne har Scholls unikke Biomechanics-fodbue, der er blevet kendt over hele verden for at aflaste led og lindre smerter i hæle, ankler og knæ. Scholl Biomechanics-teknologien er også effektiv til at reducere virkningerne af overpronation og forskellige problemer i forbindelse med pronation.

Sålerne er også blevet kendt for at reducere belastningen på fødderne, give mere komfort og samtidig bidrage til en bedre holdning.  

Årsagen til, at fodbuen har fået sin succeshistorie, er dens unikke integrerede system. Fodbuen har en Tri-Planar Motion Control, der er udviklet i samarbejde med fodterapeuter.

Fodbuen er anatomisk designet til at lindre smerte, opretholde den korrekte holdning og position for foden. Indlægssålernes unikke design kompenserer også for pronation, hvilket giver foden en mere naturlig position. Sålerne understøtter også en høj fodvold.

Da fodbuen er skabt for at give støtte, komfort og aflastning, giver den også stabilitet til hele foden. Dette gør det mere behageligt og lettere at gå og stå. Passer til dig med en høj fodvold eller med ømme og trætte fødder.

Sålerne fås i størrelse 36-46
Farve:
Sort med blå tekst

Scholls vision er at fremme menneskers sundhed, komfort og velvære med udgangspunkt i fødderne. Derfor tilbyder Scholl også indlæg og såler til blandt andet pronation og hælsmerte.