• Fri fragt fra 599kr
  • Levering 1-3 hverdage
  • Sikker betaling via Klarna
Springyard-sensus-fresh-sula.jpg
Vegan
Springyard-sensus-fresh-sula.jpg
sensus-fresh-sula-springyard.jpg

Springyard Sensus Fresh

199 kr.

Størrelse

Sendes inden for 1-3 hverdage

  • truckLevering 1-3 hverdage
  • truckFri fragt fra 599 kr
  • truckÅbent køb i 30 dage

Produkt beskrivelse

Specifikationer

Anmeldelser

Anatomisk skoindlæg med indbygget støtte til hele foden, der ånder og giver dæmpning. Ideel til sneakers og sko, hvor du ønsker at være barfodet takket være et blødt overfladelag af bambusfrotté og luftig kokosnød, der sikrer et frisk klima for dine fødder. Skoindsatsen har en opbygget hulfod velegnet til lave til neutrale svang, en integreret forfodspude, der understøtter og aflaster den forreste svang, for eksempel hvis du har en nedsænket forfodsbue, og en ekstra dæmpningspude under hælen, hvor du har normalt mest brug for stødabsorbering.
 
Sålerne er velegnede til dem, der har problemer med
- Faldt forfodsbue, nedsunken svang
- Svedige fødder
- Achilles betændelse
- Mortons syndrom
- Fodsvamp
- Flade fødder, platfod
 
Den anatomiske støtte af skoindsatsen favoriserer holdning og forhindrer også hælsporer. Du får en mere jævn vægtfordeling og mindsker risikoen for overbelastning. Bambusfrotté-toplaget er meget absorberende, hvilket holder svedige fødder tørre og transporterer fugt væk fra huden.
 
Under bambusfrottéen er der et lag kokos, der både er luftigt og lader dine fødder ånde, samtidig med at det hjælper med at absorbere stød. En skridsikker underside sørger for, at indersålen holder stille i skoen. Beluftet efter brug for længere holdbarhed. Kan også håndvaskes ved 30 grader hvis nødvendigt. En pakke indeholder et par såler.
 
Materialer: 100% bambusfrotté, 100% kokosnød, PP-plast
En pakke indeholder et par såler.
Vegansk venlig
Produceret i Tyskland