• Levering 1-3 hverdage
  • Fri fragt fra 500kr
  • Sikker betaling via Klarna
  • Åbent køb i 30 dage

Svangindlæg

Svangindlæg giver støtte og komfort til dine fødder. Med Svangstøtteindlæg løfter du op og yder støtte til fodens svang, og på denne måde kan de belastninger, som dine fødder normalt udsættes for i f.eks. Flade sko, reduceres. Vælg mellem skoindlæg med både pænere og mere markante svangstøtter.

Svangindlæg kaldes også buestøtte og er en medicinsk hjælp, der bruges til at støtte svangen. Svangindlæg er gode for dig, hvis du har en nedsunken svang eller har brug for lidt ekstra støtte under foden. Et svangindlæg kan også kombineres med bløde såler for at give hele foden en god og stabil støtte. Eftersom du får både trædepude lindring på samme tid som svangen får den støtte, den har brug for. Hvis du har problemer med nedsunken svang, er det vigtigt, at du bruger en form for hjælp til at give din svang den støtte, den har brug for. Eftersom fødderne dagligt er udsat for enorme belastninger, og trædepuden tager hele kroppens vægt hver gang du tager et skridt.

Når trædepuden eller svangen slides, kan det medføre, at belastningen på foden ændres, hvilket igen kan få dig til at få den forkerte kropsholdning. Hvis du går med den forkerte belastning på foden og holdning, kan det skabe slid i ryg, hofte og nakke. Derfor er det vigtigt at bruge svangindlæg for at forhindre problemer i fremtiden. Med et svangindlæg kan du let og problemfrit rette fejlstillinger i foden.