• Levering 1-3 hverdage
  • Fri fragt fra 599kr
  • Sikker betaling via Klarna
  • Åbent køb i 30 dage

Skopleje

SKOPLEJE & SKOTILBEHØR

Skopleje får dine sko til at holde længere og giver dine gamle sko nyt liv. Vores sortiment af skopleje består af produkter, der rengør, plejer og beskytter dine sko.

Skopleje er vigtigt, fordi det holder dine sko friske og pæne. Hos os finder du skopleje-produkter, der forlænger dine skos levetid med blandt andet rengøringsprodukter, imprægnering, skocreme, skobørster og praktiske skoplejesæt til rengøring og polering samt skodeodoranter for en frisk inderside.

Skopleje varierer afhængigt af, hvilket materiale skoen er lavet af, derfor er det ekstra vigtigt, at du ved hvilket materiale skoen er af, inden du begynder at pleje dine sko. Hvis du har sko i skind, behandles disse bedst med skocreme. En skocreme giver skoene ekstra beskyttelse, så de forbliver pæne i længere tid, de skal også imprægneres regelmæssigt.

Hvis du har en sko i ruskind, er det vigtigt at du altid rengør skoen med en ruskindsbørste. Efter rengøring kan du for eksempel bruge Springyard Renovating Formula Ruskind, som er en flydende skocreme beregnet til ruskindssko. Det gendanner farve og glans, samtidig med at det forhindrer udtørring og forlænger skoens levetid.

Når det gælder eksempelvis skopleje af hæle, er det godt, hvis du udskifter hælstiften, der er placeret i bunden af skohælen. Dette får dine højhælede sko til at holde længere. Den nemmeste måde at udskifte stiften på, er hos en skomager. Men til dine hæle og andre former for sko, der er lavet af læder, ruskind, nubuck eller tekstil, kan du bruge Springyard Waterproofing imprægnering. Imprægneringen har vandafvisende egenskaber, der beskytter mod regn, snavs, sne og pletter uden at forringe skoens åndbarhed.  

Afhængigt af hvilken slags sko du har, er det vigtigt at blive ved med at pleje dine sko. Du kan gøre dette ved altid at bruge anbefalede skopleje-produkter til en bestemt skotype, eksempelvis som vi har nævnt ovenfor. Husk at dine sko bliver ekstra udsat i hårdt vejr som regn, vind og sne. Ved at anvende imprægneringsmidler regelmæssigt, hjælper du med at beskytte mod pletter og vand, der trænger ind i dine sko.

Derfor er det også ekstra vigtigt at imprægnere nye sko. For at opretholde formen på din sko, anbefaler vi at bruge skoblokke, når de ikke er i brug. Når du bruger skoene, er du velkommen til at tage dem på ved hjælp af et skohorn. Ved at bruge et skohorn reduceres risikoen for, at du ødelægger skoens bagkappe. Hvis du trykker dine fødder i et par sko, uden at bruge et skohorn, kan det let ske, at hælkappen folder sig eller knækker. Hvilket får hælkappen til at gå i stykker, og skoen bliver hurtigt løs og ustabil.

Skopleje kan virke kompliceret og vanskeligt, men det behøver det ikke at være. Vi hos Minfot.dk har valgt at lave en guide til skopleje, for at forenkle rutinen til skopleje og gøre den smart og enkel.

Del din rutine til skopleje op i tre enkle trin - Rengøring, pleje og beskyttelse.
Begræns dit udvalg og se produkter for hvert segment:

Skopleje - Trin 1: Rengør Skopleje - Trin 2: Pleje Skovpleje - Trin 3: Beskyttelse Skopleje - Hygiejne Skopleje - Færdigbehandlede kasser til sko og skopleje


100 produkter

100 produkter

springyard skorengörings-kit.jpg
Springyard

Springyard Cleaning Kit Til Sko

139,00 kr.
Mätsticka-svart-sizer-springyard.jpg
Springyard

Målestok Springyard Sizer Sort

149,00 kr.
footy-fotmätare-springyard.jpg
Springyard

Springyard Footy Alu Fotmätare

225,00 kr.
skor-pase-forvaring.jpg
Springyard

Springyard Skopåse

49,00 kr.
120806.jpg
Springyard

Förvaringspåse Shoe Care Bag

19,00 kr.
Tretorn Galosch Black galoscher.jpg
Vattentätt
Tretorn

Tretorn Galosch Black

599,00 kr.
doftpåse-till-skor-blå-illaluktande-skor.jpg
SmellWell

SmellWell Sensitive Blue

99,00 kr.
smell-well-sensitive-doftpåse-till-skor.jpg
SmellWell

SmellWell Sensitive Green

99,00 kr.

Du har set 96 ud af 100 produkter