• Fri fragt fra 599kr
  • Levering 1-3 hverdage
  • Sikker betaling via Klarna

Skopleje

Skopleje gør, at dine sko holder længere og giver dine gamle sko nyt liv. Vores sortiment består af skoplejeprodukter, der renser, plejer og beskytter dine sko.Skopleje er vigtigt, fordi det sikrer, at dine sko fortsætter med at være friske og fine. Hos os finder du skoplejeprodukter, der forlænger dine skos levetid med produkter som rengøringsmidler, imprægnering, skokrem, skobørster og praktiske skoplejesæt til rengøring og polering samt skodeodoranter for en frisk inderside.

Skopleje varierer afhængigt af skomaterialet, så det er vigtigt at vide, hvilket materiale skoen er lavet af, inden du begynder at pleje den. Hvis du har sko i læder, behandles de bedst med skokrem. Skokremen giver ekstra beskyttelse til skoene, så de forbliver pæne i lang tid, og de bør også imprægneres regelmæssigt.

Hvis du har en sko i ruskind, er det vigtigt altid at rengøre skoen med en ruskindbørste. Efter rengøring kan du for eksempel bruge en flydende skokrem, der er beregnet til ruskindssko. Den genopretter farve og glans, samtidig med at den forhindrer udtørring og forlænger skoens levetid.

Når det kommer til skopleje for eksempel hæle, er det en god idé at udskifte hællappens stift, der findes nederst på skoens hæl. Dette sikrer, at hælskoen holder længere. Stiftlappen kan nemt udskiftes af en skomager. For at give dine hæle og andre sko i læder, ruskind, nubuck eller tekstil ekstra beskyttelse, kan en imprægnering med vandafvisende egenskaber beskytte mod regn, snavs, sne og pletter uden at påvirke skoens åndbarhed.

Uanset hvilken type sko du har, er det vigtigt at opretholde skoplejen. Dette kan gøres ved altid at bruge anbefalede skoplejeprodukter til en bestemt skotype, som vi har nævnt ovenfor. Husk, at dine sko er ekstra udsatte i hårdt vejr som regn, vind og sne. Ved regelmæssig brug af imprægneringsmiddel hjælper du med at beskytte mod pletter og forhindrer vand i at trænge ind i dine sko.

Derfor er det også vigtigt at imprægnere nye sko. For at bevare formen på dine sko anbefaler vi at bruge skoblokke for at bevare skoens fine form, når de ikke er i brug. Når du tager skoene på, skal du bruge en skohorn for at undgå at beskadige skos hælkappe. Ved at bruge et skohorn mindsker du risikoen for at bøje eller knække hælkappen. Hvis du presser fødderne ned i et par sko uden at bruge et skohorn, kan hælkappen let bøjes eller knækkes, hvilket igen gør skoen hurtigt slasket og ustabil.

Skopleje kan virke besværligt og tidskrævende, men det behøver det ikke at være. På Minfot.se har vi valgt at lave en skoplejeguide for at forenkle skoplejerutinen og gøre den nem og enkel.

Fordel fundamentet i din skoplejerutine i tre enkle trin - Rengør, plej og beskyt. Begræns dit valg og se produkter for hver kategori:

96 produkter

96 produkter

Du har set 36 ud af 96 produkter