Skovpleje

Måske skal du pleje dine nye sko, så de holder sig pæne længere, eller skal du måske fjerne mærker eller pletter? Eller måske slippe af med dårlige lugte eller lugte?

Uanset hvad du skal gøre med dine sko, kan du følge vores skoplejeguide , som hjælper dig med at finde de rigtige produkter til dine sko.
https://www.minfot.dk/pub_docs/files/Skovård/springyard-shoecare.jpg
https://www.minfot.dk/pub_docs/files/Skovård/1.jpg
https://www.minfot.dk/pub_docs/files/Skovård/280772966_691975528760228_7123184306667008416_n.jpg
https://www.minfot.dk/pub_docs/files/Skovård/81966062_593605451206493_2509227792501055284_n.jpg
TRIN TIL SKOpleje

Trin 1
Start altid med at rense skoene. Tag udgangspunkt i skoenes materialer for at få de rigtige produkter.

Trin 2
Når skoene er rene, skal de behandles med midler, der genopretter og plejer

Trin 3
Herefter skal skoenes materiale beskyttes mod snavs og fugt ved imprægnering

Trin 4
Afslut med at opfriske indersiden af ​​skoene, hvilket modvirker ildelugtende lugte og lugte
SKOPLEJE LÆDER
Når det kommer til skopleje af læder, er det vigtigt at passe på dem løbende, for læder er et levende materiale. Fordi læder er et levende materiale, kan materialet revne, hvilket også gør det tørt. Men bruger du de rigtige produkter, minimerer du risikoen for, at læderet bliver beskadiget, samtidig med at du bevarer skoenes glans og glans.

Nedenfor ser du vores produkter, der er tilpasset skopleje til læder.
SKOPLEJE RUSKIND
Skal du have skopleje til ruskind, er det vigtigt at tænke på ruskind, ligesom læder er et naturmateriale. Ruskind er et lidt mere følsomt materiale, så du bør altid imprægnere dine ruskindssko, inden du bruger dine.

Nedenfor kan du se alle vores produkter, som du kan bruge til at rengøre og pleje dine ruskindssko og sandaler.
SKOPLEJE TEKSTIL
Rengøring af sko i tekstil eller stof kan mildest talt være en udfordring.

Sko i tekstil er for eksempel sneakers, loafers eller andre stofsko. Mange tror, ​​at man kan vaske sine stofsko i vaskemaskinen, men det frarådes, da skoenes lim kan blive gul og endda falde. Brug i stedet produkterne nedenfor til at rense skoenes stof og få dem til at se ud som nye igen.
SKOPLEJE SYNTETISK
Syntetisk er et kunstigt materiale, der for eksempel minder om læder eller læder i sin tekstur. De har dog ikke de samme egenskaber og skal derfor behandles forskelligt.

Herunder kan du se skopleje, der er specielt skabt til at gøre dine syntetiske sko nye, pæne og friske igen.
SKOPLEJE ULD
For at rense uld er det vigtigt at bruge det rigtige vaskemiddel. Ulle Uldvask Uldvaskemiddel er et skånsomt rengøringsmiddel fra Ulle specielt udviklet til vask af Ulle Original uldsko. Uldrensningen er også fremragende til andre typer uldbeklædning, såsom trøjer, undertøj og fåreskind.

Herunder kan du se vaskemidlet og også andre skoplejeprodukter, der er tilpasset til at rengøre sko og hjemmesko i uld.
SKOPLEJE FÅRESKIND
Hvordan man rengør og vasker fåreskind kan være lidt tricky, men husk på, at fåreskind har smudsafvisende egenskaber. Hvilket betyder, at hvis du lufter og lufter dine hjemmesko med jævne mellemrum i høj luftfugtighed, får det fåreskind til at føles friskere længere, uden at du skal vaske dine hjemmesko.

Men vil du vaske dine fåreskindsstoffer, kan du rense dit fåreskind i lunkent vand med en mild sæbeopløsning, eller med vaskemiddel, der er tilpasset fåreskind. Efter vask bør du strække og gnide huden ind, når den er fugtig, og derefter lade fåreskindet tørre sig i et varmt rum. Placer dog aldrig de nyvaskede fåreskindsstoffer ved siden af ​​eller på et element.

Brug derefter en ruskindsbørste på toppen af ​​hjemmeskoene, der fjerner snavs, pletter og skinnende områder. Børsten får også ruskindsoverdelen til at skinne igen og ser ny ud.
SKOPLEJE GUMMI
Efter et stykke tid kan dine gummistøvler eller andre gummisko se tørre ud og have mistet deres fine glans.

Ved at bruge en pudsesvamp, der er specielt skabt til at blive brugt til gummistøvler, kan du få dine støvler til at se nye og pæne ud igen. Polersvampen beskytter mod udtørring og giver glans til gummiet.

Nedenfor ser du skoplejeprodukter, der er specielt skabt til at rense dine gummistøvler og få dem til at se nye ud igen.