• Fri fragt fra 599kr
  • Levering 1-3 hverdage
  • Sikker betaling via Klarna

Støttestrømper

Støttestrømper er strømper, der modvirker hævelse i benene, som skaber et bedre velvære og samtidig giver dine ben mere energi. Støttestrømper er perfekte til dig, der har et job, hvor du står og går meget. Hvilket betyder, at du belaster dine ben meget og får trætte fødder.

Hos os finder du støttestrømper i kompressionsklasse 1, (15-18 mmHg) fra flere forskellige mærker, i forskellige materialer, farver og mønstre. Der findes blandt andet støttestrømper, kompressionsstrømper, støttetights, støttestrømper i stay-ups, ankelstøttestrømper og tåløse støttestrømper. 

Du kan bruge støttestrømper af flere forskellige grunde, støttestrømper er kendte for at blive brugt som f.eks. "flystrømper" eller "rejsestrømper". Årsagen til, at de kaldes det, er fordi de er perfekte til lange ture, hvor du sidder meget ned. Rejsestrømper mindsker risikoen for dannelsen af blodpropper, da støttestrømperne øger blodcirkulationen og samtidig modvirker trætte, hævede og tunge ben - som let opstår under lange rejser.

Støttestrømper er også blevet populære at anvende, hvis du har problemer med åreknuder, da de hjælper med at lindre og behandle problemer, der opstår i forbindelse med åreknuder. Støttestrømper giver et jævnt og behageligt tryk, der modvirker hævelse af dine ben og samtidig giver støtte, så åreknuder kan komprimeres.

Støttestrømper er også blevet et populært stykke tøj i sundhedsvæsenet og andre erhverv, hvor ens ben og fødder udsættes for meget belastning.

I vores sortiment finder du også støttestrømper til gravide. Støttestrømper til gravide er specielt designet for at forbedre kroppens blodcirkulation under graviditeten. Når du er gravid, kan dine ben svulme op, blive trætte hurtigere, samtidigt kan du også få problemer med åreknuder. Hvis du er gravid og bruger støttestrømper, kan du forebygge trætte og hævede ben og fødder. Samtidig reducerer du risikoen for at lide af åreknuder.

Støttestrømper kan også bruges også af dem, der nyder den behagelige og lette massagefølelse, som strømperne giver og ønsker at forhindre problemer med både åreknuder og blodcirkulation.

Mange tror, at det er svært at finde ud af, hvordan man måler for at få den rigtige størrelse på sine støttestrømpe. For at finde ud af, hvilken størrelse du skal bruge, skal du måle omkring den smalleste del af anklen og den bredeste del af læggen. Eftersom dine ben kan hæve op i løbet af dagen, får du de bedste resultater, hvis du foretager målingen om morgenen. Når du bruger støttestrømpen, er det vigtigt aldrig at folde den øverste kant ned, da det giver en forkert trykfordeling. Hvis du har medicinske problemer og har brug for en støttestrømpe for at afhjælpe, kan en strømpe med højere et tryk være en fordel.

SE VORES STØRRELSESGUIDE HER

Det er også almindeligt at finde det problematisk at tage støttestrømpen på. I vores sortiment finder du også påsætningsstativ . Påsætningsstativ er perfekt til dig, der har svært ved at nå helt ned til gulvet, er stiv eller har problemer med smerter. Påsætningsstativ er en god hjælp i hverdagen, når du skal have dine støttestrømper på.

159 produkter

159 produkter

Du har set 36 ud af 159 produkter

Almindelige spørgsmål

Støttestrømper har flere sundhedsmæssige fordele, hvilket har gjort dem populære at bruge. Støttestrømper benytter sig af en kompressionsteknologi, der øger blodcirkulationen i benene og fødderne, hvilket modvirker træthed og hævelse i benene og fødderne. Støttestrømper bruges ofte af dem, der går og står meget på arbejdet, eller har et stillesiddende job, hvor benene ikke aktiveres på samme måde. Støttestrømper bruges også i dag som hverdagsbeklædning for komfortens skyld. Mange kan lide den behagelige og lette massagelignende følelse, som støttestrømperne giver.


Fordelene ved støttestrømper:

  • Øger blodcirkulationen
  • Modvirker hævede ben og fødder
  • Modvirker trætte ben og fødder
  • Minimerer risikoen for åreknuder
  • Giver en mere opfriskende følelse i benene og fødderne

støttestrømper findes i forskellige modeller - både som ankelsokker, som klassiske støttestrømper der slutter lige under knæet, og lårhøje støttestrømper som stay-ups og kompressionsstrømpebukser. Afhængigt af hvilken type støttestrømpe du har, skal de sidde forskelligt. Men det vigtigste er, at hælen på støttestrømperne er korrekt placeret på hælen. Det er almindeligt at "trække" støttestrømperne for højt op, så hælen på støttestrømperne ender for langt oppe. Den mest almindelige længde på støttestrømper bør slutte lige før knæhasen, og hvis du vil se en video om, hvordan du tager støttestrømper på korrekt måde, kan du klikke her.

Nej, støttestrømper bør kun bruges, når du er vågen. For at opnå den bedste effekt, anbefaler vi, at du tager dine støttestrømper på lige om morgenen, når du vågner, og tager dem af, når du går i seng.

Populære filtre