• Levering 1-3 hverdage
  • Fri fragt fra 599kr
  • Sikker betaling via Klarna
  • Åbent køb i 30 dage

Støttestrømper

Støttestrømper er strømper, der modvirker hævelse i benene, som skaber et bedre velvære og samtidig giver dine ben mere energi. Støttestrømper er perfekte til dig, der har et job, hvor du står og går meget. Hvilket betyder, at du belaster dine ben meget og får trætte fødder.

Hos os finder du støttestrømper i kompressionsklasse 1, (15-18 mmHg) fra flere forskellige mærker, i forskellige materialer, farver og mønstre. Der findes blandt andet støttestrømper, kompressionsstrømper, støttetights, støttestrømper i stay-ups, ankelstøttestrømper og tåløse støttestrømper. 

Du kan bruge støttestrømper af flere forskellige grunde, støttestrømper er kendte for at blive brugt som f.eks. "flystrømper" eller "rejsestrømper". Årsagen til, at de kaldes det, er fordi de er perfekte til lange ture, hvor du sidder meget ned. Rejsestrømper mindsker risikoen for dannelsen af blodpropper, da støttestrømperne øger blodcirkulationen og samtidig modvirker trætte, hævede og tunge ben - som let opstår under lange rejser.

Støttestrømper er også blevet populære at anvende, hvis du har problemer med åreknuder, da de hjælper med at lindre og behandle problemer, der opstår i forbindelse med åreknuder. Støttestrømper giver et jævnt og behageligt tryk, der modvirker hævelse af dine ben og samtidig giver støtte, så åreknuder kan komprimeres.

Støttestrømper er også blevet et populært stykke tøj i sundhedsvæsenet og andre erhverv, hvor ens ben og fødder udsættes for meget belastning.

I vores sortiment finder du også støttestrømper til gravide. Støttestrømper til gravide er specielt designet for at forbedre kroppens blodcirkulation under graviditeten. Når du er gravid, kan dine ben svulme op, blive trætte hurtigere, samtidigt kan du også få problemer med åreknuder. Hvis du er gravid og bruger støttestrømper, kan du forebygge trætte og hævede ben og fødder. Samtidig reducerer du risikoen for at lide af åreknuder.

Støttestrømper kan også bruges også af dem, der nyder den behagelige og lette massagefølelse, som strømperne giver og ønsker at forhindre problemer med både åreknuder og blodcirkulation.

Mange tror, at det er svært at finde ud af, hvordan man måler for at få den rigtige størrelse på sine støttestrømpe. For at finde ud af, hvilken størrelse du skal bruge, skal du måle omkring den smalleste del af anklen og den bredeste del af læggen. Eftersom dine ben kan hæve op i løbet af dagen, får du de bedste resultater, hvis du foretager målingen om morgenen. Når du bruger støttestrømpen, er det vigtigt aldrig at folde den øverste kant ned, da det giver en forkert trykfordeling. Hvis du har medicinske problemer og har brug for en støttestrømpe for at afhjælpe, kan en strømpe med højere et tryk være en fordel.

SE VORES STØRRELSESGUIDE HER

Det er også almindeligt at finde det problematisk at tage støttestrømpen på. I vores sortiment finder du også påsætningsstativ . Påsætningsstativ er perfekt til dig, der har svært ved at nå helt ned til gulvet, er stiv eller har problemer med smerter. Påsætningsstativ er en god hjælp i hverdagen, når du skal have dine støttestrømper på.

164 produkter

164 produkter

bambu-kompressionstrumpa-doktorn-rekommenderar.jpg
Mängdrabatt
Doktorn Rekommenderar

Doktorn rekommenderar Kompressionsstrømper Hvid

105,00 kr.